Zategnuto i svježe lice u Studiu ljepote Manuela! Izaberite dijamantnu mikrodermoabraziju, 3D super lifting, tretman kisikom ili radiofrekvenciju lica uz serume za samo 85 kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svaki od tretmana uključuje hijaluronski ili kolagen serum za revitalizaciju i anti aging efekt. Kupon se može iskoristiti do 01.10.2020.!

Dijamantna mikrodermoabrazija je nježni piling površinskih slojeva kože u svrhu regeneracije i ubrzanja procesa proizvodnje elastina i kolagena koji održavaju kožu elastičnom i svježom.


3D super lift stimulira kožu te aktivira dubinske procese unutar stanice, koža je nakon tretmana zategnutija, elastičnija, te je poboljšan učinak korištenih seruma.


Radiofrekvencija koristi val elektrona koji uzrokuju zagrijavanje tkiva i tako potiču organizam na obnovu stanica i pomlađivanje kože, a tretman je bezbolan i regenerira oštećenu strukturu kože.

Tretman kisikom uklanja mrtve slojeve kože infuzijom kisika u kožu te time eliminira manje nepravilnosti i oštećenja na koži, potiče metabolizam i stimulira razvoj novog kolagena.