Ljeto traje dulje uz odmor na samoj plaži, Krilo Jesenice kraj Splita na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom ili doručkom i WELLNESSOM u hotelu Krilo za 2 OSOBE već od 799 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priredite si odmor za pamćenje...Ponuda uključuje doručak ili polupansion za dvije osobe s uključenim pićem po osobi prvu večer na večeri (čaša pića po izboru), te također pićem dobrodošlice, 60 minuta besplatnog korištenja saune za dvoje Kuponi su iskoristivi u periodu od 15.05- 30.06. ili 9. i 10. mjesec 2020!

Hotel Krilo je miran obiteljski hotel koji se nalazi u Krilu Jesenice. Hotel raspolaže s 3 jednokrevetne sobe, sa 5 dvokrevetnih i 9 trokrevetnih soba, s pogledom na more i privatnim a la carte restoranom.

Nalazi se na samoj plaži, u centru malog dalmatinskog mjesta Krilo Jesenice, 14 km južno od Splita. To je idealno mjesto za obiteljski odmor, mlađe i starije parove koji žele miran odmor. Također je idealan ako trebate kratku pauzu na putovanju prema Makarskoj, Međugorju ili Dubrovniku.

Ponuda uključuje doručak ili polupansion za dvije osobe s uključenim pićem po osobi prvu večer na večeri (čaša pića po izboru), te također pićem dobrodošlice, 60 minuta besplatnog korištenja saune za dvoje!



Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

PRIJE kupnje obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na e-mail: booking@hotelkrilo.com ili na br.tel.:+385 21 278 305 te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.