Nevjerojatno fino i povoljno! Za SAMO 39 KN za 2 OSOBE uživajte u mariniranim pilećim krilcima ili Meat Balls uz pomfri i umake po izboru iz restorana PapaMò u Velikoj Gorici!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 8,49 €
Ušteda 34%
Cijena 5,18 €

Obje opcije vrijede za 2 osobe! Dostava je uključena u cijenu i vrijedi isključivo za Veliku Goricu, a jelo možete preuzeti i osobno na adresi restorana. Kupon vrijedi do 30.06.2020.

U ponudi možete izabrati jednu od opcija:

2x MARINIRANA PILEĆA KRILCA (300g) + 2x pommess frites (300g) + 2 umaka po izboru

2x MEAT BALLS (pileći ili gurmanski 300g) + 2x pommes frites (300g) + 2 umaka po izboru

PapaMò je restoran stvoren je za ljubitelje jela od kvalitetnih, a jednostavnih namirnica uz restoranski twist! Na meniju se nalazi ponešto za svačije nepce...

PapaMó novo je mjesto vrhunske pizze i vrhunskog kuhanja zasnovanog na najboljim tradicijama hrvatskog kulinarstva i najboljih restorana. Kad nas posjetite, mi želimo da izađete sa lijepim osjećajem užitka i dobrog iznenađenja te, naravno, sa željom da nam se ponovno vratite sa onim ugodnim očekivanjem da će biti još bolje i bolje!

Dostava je uključena u cijenu i vrijedi isključivo za Veliku Goricu, a jelo možete preuzeti i osobno na adresi Pleška 105, Velika Gorica.

Čiste i jasne note menija prezentirane na prirodnim teksturama hrvatskih namirnica zaštitni su kulinarski pečat našeg chefa Deana Šafrana koji svojom mladenačkom izravnošću i ambicioznošću razvija ovu novu tvornicu kulinarskih majstorija.