PodržimoNaše

Otvorite ljetnu sezonu mora i uživancije! Provedite 8 dana/ 7 noćenja sa Polupansionom za dvoje u Resort Dalmacija u Makarskoj! Kupajte se u špici ljeta, super cijena!

Super cijena 3.509 kn
Uštedi još 52 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 52 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Jedno dijete do 6 godina GRATIS! Rok iskoristivosti kupona je u periodu od 27.06. - 11.07.2020.

Resort „Dalmacija“ nalazi se u mjestu Zaostrogu, 35 km južno od Makarske, na Makarskoj rivijeri u pravcu Dubrnika i prostire se na 14.500 m2 prostora uz samu plažu. Udaljenost od centra mjesta je oko 150 m. Smješten je na sredini šljunčane plaže (koja se proteže kroz cijelo mjesto) i okružen je netaknutom prirodom i borovom šumom. Plaža se proteže duž samog Resorta u dužini od 150 m, idealna za ljubitelje prirode i kupanja u čistom moru. Smještaj je ugodan, jednostavan sa šarmom nekadašnjih ljetovanja. Ne opterećen teretanom, bazenom i ostalim suvišnim dodatcima karakterističnim za moderne hotele stila luksuznih kutija.

Više informacija o Resortu pogledajte na službenoj web STRANICI!

Resort nudi luksuz današnjeg vremena. Miris iskonske Dalmacije, boravak u okruženju borova i maslina, kupanje u čistom moru i šetnje po čistom zraku, koji lagano struji s planinskih vrhova Dinarida prema Hvarskom kanalu, otklanjajući sparinu i otkrivajući zvjezdano nebo u večernjim satima. Odmor za dušu i tijelo od stresa i umora.

Prije kupovine kupona provjeriti raspoloživost na broj telefona 099 2101 423 (zvati 09-18 h) ili na mail zaostrogbooking@gmail.com, a na mail obavezno slati potvrdu rezervacije ODMAH po kupnji uz KOD i ID kupona po primitku. Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska.