Izbjegnite gužve i uživajte u babljem ljetu! Krajem kolovoza počinje pravo morsko uživanje u Makarskoj, Resort Dalmacija nudi 4 dana/ 3 noćenja sa Polupansionom za dvoje već od 1029 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedno dijete do 6 godina GRATIS! Rok iskoristivosti kupona je u periodu od 29.08. do 27.09.2020.

Resort „Dalmacija“ nalazi se u mjestu Zaostrogu, 35 km južno od Makarske, na Makarskoj rivijeri u pravcu Dubrnika i prostire se na 14.500 m2 prostora uz samu plažu. Udaljenost od centra mjesta je oko 150 m. Smješten je na sredini šljunčane plaže (koja se proteže kroz cijelo mjesto) i okružen je netaknutom prirodom i borovom šumom. Plaža se proteže duž samog Resorta u dužini od 150 m, idealna za ljubitelje prirode i kupanja u čistom moru. Smještaj je ugodan, jednostavan sa šarmom nekadašnjih ljetovanja. Ne opterećen teretanom, bazenom i ostalim suvišnim dodatcima karakterističnim za moderne hotele stila luksuznih kutija.

Više informacija o Resortu pogledajte na službenoj web STRANICI!

Resort nudi luksuz današnjeg vremena. Miris iskonske Dalmacije, boravak u okruženju borova i maslina, kupanje u čistom moru i šetnje po čistom zraku, koji lagano struji s planinskih vrhova Dinarida prema Hvarskom kanalu, otklanjajući sparinu i otkrivajući zvjezdano nebo u večernjim satima. Odmor za dušu i tijelo od stresa i umora.

Prije kupovine kupona provjeriti raspoloživost na broj telefona 099 2101 423 (zvati 09-18 h) ili na mail zaostrogbooking@gmail.com, a na mail obavezno slati potvrdu rezervacije ODMAH po kupnji uz KOD i ID kupona po primitku. Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska.