Povijesna istarska utvrda San Canzian Village&Hotel nudi proljetni odmor na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom te wine pairing večerom! Luksuzni odmor za dvoje uz poklon iznenađenja po super cijeni!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nekoć jedna od najslavnijih utvrda ovog djela Europe danas je moderan hotel koji oduševljava svojim dizajnom, istovremeno pružajući svojim gostima prijeko potreban predah! Oduševite se krajolikom, vinskim podrumom,...Kupon je iskoristiv od 14.05.20. do 30.06.20.

San Canzian Village & Hotel

Istinski doživite Istru kroz tradicionalnu arhitekturu, jedinstveni koncept baštine i vrhunsku uslugu hotela od 5*. U srcu uvijek tajnovite Istre smjestio se San Canzian, autentični luksuzni Village & Hotel koji raspolaže sa ukupno 24 sobe i suita. Nalazi se u Mužolini donjim, srednjovjekovnom gradiću na pola puta između Buja i Grožnjana, mletačke utvrde iz 14. stoljeća koja danas slovi kao najvažnije istarsko umjetničko središte.

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 noćenja s a la carte doručkom, u prostranoj sobi s balkonom ili terasom + ekskluzivna wine pairing večera + iznenađenje dobrodošlice + besplatni wi-fi pristup + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Lokalitet iz pamtivijeka poznat kao Kastion/Castrum/Castiloni nalazi se u Mužolini donjim, između Buja i Krasice. Ta su utvrda i njezina okolica oduvijek služili mještanima kao sigurno utočište. Plodne doline i pitka voda, masline i vino bile su im preduvjet za miran i siguran život.

Malena romanička crkva posvećena je svetom Kancijanu. Utvrde nema već stoljećima, ostali su samo temelji kapelice, ali priroda je ostala netaknuta. I dalje je to tajno mjesto i početna točka za sve putnike koji žele istražiti Istru i uživati u njenim čarima. Imanje San Canzian potpuno je promijenjeno i pažljivo obnovljeno, a s Istrom kao nepresušnom inspiracijom, posebno se pazilo na svaki detalj.

Unutarnji dizajn nadahnut je drevnim načinima gradnje, izveden modernim rješenjima te besprijekorno stopljen u srednjovjekovni  ambijent. Kada ste u Istri, morate pružiti svome nepcu i vrhunski gastronomski užitak. Istra je kolijevka izvrsnih nagrađenih maslinovih ulja i vina a u San Canzianu imati ćete priliku uživati i u nevjerojatnim kreacijama našeg gastro umjetnika u sklopu restorana i bara Luciano.

Više o San Canzian Village & Hotel saznajte na web stranici OVDJE!

SMJEŠTAJ
Veličina soba je 20-31 m2. Sadržaj: klimatizacija / grijanje, besplatan Wi-Fi, bračni krevet, kupaonica s tuš kabinom, ekskluzivna kozmetika.

Degustacija vina
Proizvodnja istarskih vina seže još iz antičkog doba, kad su istarski vinari proizvodili vino za rimske careve i aristokraciju.

Otkrijte tajne nezaboravnih istarskih vinograda i nagrađenih vinarija, te pružite svom nepcu nezaboravne vinske užitke.

U sklopu fine dining restorana Luciano naši gosti mogu pronaći jedan od najboljih vinskih podruma u Hrvatskoj. Među više od 600 pojedinačnih etiketa, i najveći znalci vina pronaći će svoju bocu.

Od velikih imena i najčuvenijih položaja iz Bordeauxa, Toscane ili doline Rajne do malih, ali izuzetno kvalitetnih istarskih vinara iz neposredne okolice hotela, na našoj vinskoj karti zastupljena su isključivo probrana vrhunska vina. Naš sommelier rado će vas posavjetovati oko njihovog sljubljivanja s našim menijem.

ODMAH prije kupnje kupona obavezna predrezervacija na tel.: 099 302 0000 ili e-mail: info@san-canzian.hr, te potvrda iste po primitku kupona uz KOD i ID kupona.