FIRST MINUTE paket za ljetovanje u ŠPICI LJETNE SEZONE u Tribunju s 2 ili 5 Polupansiona za dvoje u The Movie Resort *** + djeca do 6,99 god. GRATIS već od 1399 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljetne sparine nas raduju ukoliko možemo ih iskoristiti tik uz plažu sunčajući se na divnim plažama! Rok iskoristivosti kupona je u periodu od 01.07. do 30.08.2020.!

The Movie Resort***
The Movie Resort Aparthotel *** je moderan tematski hotel smješten na samoj obali Jadranskog mora sa vlastitom šljunčanom plažom u mirnom predjelu Tribunja.
Hotel nudi 12 lijepo opremljenih soba te 17 apartmana modernog dizajna u tematskom filmskom stilu.
Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Šibenika,Splita,Zadra i nacionalnih parkova Krka, Kornati, Paklenica i Plitvička jezera. Autocesta je udaljena 15 km. Kraj samog hotela nalazi marina Tribunj i šetnica duga oko 2 km koja vodi do obližnjih Vodica.


Ponuda uključuje: 2 ili 5 noćenja s polupansionom (doručak i večera) za 2 osobe u sobama hotela The Movie Resort 3*. Kućni ljubimci su dobrodošli uz nadoplatu od 60kn/dan te potrebnu najavu!


Restoran raspolaže sa 200 sjedećih mjesta na vanjskoj terasi te 100 sjedećih mjesta u unutarnjem dijelu gdje uz objed možete uživati u mirisu i bojama ljeta.


U sklopu hotela nalazi se vinski podrum, pizzeria, beach bar, restoran sa širokom ponudom raznih gastronomskih delicija te ribe direktno s ribarskim brodova
Sve sobe i apartmani su klimatizirani te imaju besplatni WI-FI,parking je osiguran te se ne nadoplaćuje dodatno.
Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!



Prije kupovine kupona provjeriti raspoloživost na broj telefona 00 385 97 778 1407 (zvati 09-21h) ili na mail info@themoviehotel.com, a na mail obavezno slati potvrdu rezervacije ODMAH po kupnji uz KOD i ID kupona po primitku.