Kontinentalni ljetni odmor u luksuznim mobilnim kućicama! Vaša privatnost i živopisni krajolik u Mićanovim dvorima na 4/ 6/ 8 dana s 3/ 5/ 7 noćenja za do 4 osobe po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite broj noćenja i termin od ponuđenih! Sutoni i zore pod kraj ljetnih vrućina neprocjenjivo su iskustvo! Još kad k tome pridodamo Vašu privatnost, uživancija je zagarantirana! Iskoristivost kupona od: 15.07.-09.09.2020.!


Seosko imanje Mićanovi dvori nalazi se na obroncima Obrovca, iznad kanjona, u zaseoku Drage u Kruševu. Izgrađeni u tradicionalnom stilu. Mićanovi dvori predstavljaju duh starih vremena na Bukovici, imanje je vlasništvo obitelji koja je nakon rata obnovila svoju staru kuću i počela pozivati ​​ljude da dođu i uživaju u okolini. Ovo seosko imanje nalazi se na samom rubu sela i nudi gostima doživljaj autentičnog načina života seoske Bukovice.


Mićanovi Dvori zamišljeni su kao idealan kamp. Stvoren za one koji se žele odmarati u prirodi, na osami, sa svježim zrakom i daleko od gradske gužve. Udaljeno od Zadra samo 40 km, nudimo priliku za bijeg iz svakodnevnog života izborom sportskih, rekreacijskih i avanturističkih aktivnosti.


Kućni ljubimci su dozvoljeni uz nadoplatu od 10 €/dan. Odjava je do 10:00, a prijava je od 16:00 sati.


Mobilne kućice Dalmacija

U dnevnom boravku nalazi se ugodan prostor za opuštanje na fotelji. Kuhinja je potpuno opremljena: ploča za kuhanje, hladnjak i moka za espresso. Na raspolaganju je klima uređaj. Mobilna kućica ima spavaću sobu s bračnim krevetom te spavaću sobu s dva odvojena kreveta. Ima dvije kupaonice s tušem, umivaonikom i WC-om.
Posteljina i ručnici uključeni u cijenu.



Mobilne kućice Lux
Novi model mobilne kućice s 2 spavaće sobe, 2 kupaonice i pametnim kućnim sustavom. U dnevnom boravku nalazi se ugodan prostor za opuštanje na fotelji. Kuhinja je potpuno opremljena: ploča za kuhanje, hladnjak i moka za espresso. Na raspolaganju je klima uređaj. Mobilna kućica ima spavaću sobu s bračnim krevetom te spavaću sobu s dva odvojena kreveta. Ima dvije kupaonice s tušem, umivaonikom i WC-om. Posteljina i ručnici uključeni u cijenu.

PRIJE kupnje kupona obavezno kontaktirati partnera i provjeriti slobodan termin dolaska na tel ili 023 689 920. ili e-mail: info@riva-rafting-centar.hr te ODMAH po kupnji potvrditi isti uz KOD i ID kupona po primitku.