Destinacija za sve gurmane koji uživaju u hrani! Izaberite jedan od dva vrhunska menija sočnih odrezaka s prilozima, desertom i čašom vina u Restoranu Tri Fulira u Zagrebu već od 129 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Novo mjesto za prave gurmane u istočnom dijelu grada u poslovnoj zoni na Žitnjaku! Izaberite jedan od menija i neka Vas prožmu gurmanski žmarci... Kupon vrijedi od 11.05. do 30.06.2020.

Menu 1: Tomahawk odrezak (700 g) s prilogom ● kolač kuće  0,2 L vrhunskog vina vinarije Skaramuča (crno ili bijelo po izboru) 

Menu 2: Biftek s umakom od tartufa i domaćim kroketima ● kolač kuće  0,2 L vrhunskog vina vinarije Skaramuča (crno ili bijelo po izboru) 

Od vrhunskih vina vinarije Skaramuča možete izabrati Pošip ili Dingač!

TRI FULIRA 

Priuštite svojim poslovnim partnerima, suradnicima, kolegama, prijateljima i obitelji prigodni obrok skrojen baš po vašoj mjeri. Pretočite svoju maštu u čašu, tanjure i atmosferu, zaigrajte čarobnu igru boja i okusa u ugodnom ambijentu našeg restorana!

Naše profesionalno i ljubazno osoblje restorana pružit će Vam vrhunsku uslugu, biti na usluzi i učiniti sve kako bi se Vaš provod u našem restoranu odvijao i ostao zapamćen.

Osim prilično velikog unutarnjeg prostora, imamo i dvije terase po 60 kvadrata, jednu otvorenu i jednu natkrivenu, a interijerom dominiraju slike mlade umjetnice Anite Genc s motivima starog Zagreba.

Restoran nudi hladna predjela, juhe, tjestenine, rižota, ribu, jela s roštilja i mesna jela. 

Svaki novi dan sa sobom nosi barem jedan dobar razlog za naše osobno mini slavlje. Okus takvog trenutka ima upravo Tomahawk, 700 gramski odrezak prethodno okupan u sedmodnevnoj marinadi od senfa. Takva delicija zajedno s pekarskim krumpirom i povrćem sa žara u Vama će probuditi mnogo više od osjećaja sitosti!