Prestižni odmor u Hotelu Livada Prestige 5*! 4 dana/3 noćenja s Polupansionom za 2 osobe, neograničeno kupanje u Termalnom parku Terme 3000, ulaz u Tropski vrt...Dijete do 2 god. GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ponudi Vas očekuje: neograničeno kupanje u bazenima hotela Livada Prestige (i na dan odlaska!) te neograničeno kupanje u Termalnom parku Terme 3000/ povezano toplim hodnikom, korištenje ogrtača i ručnika, animacijski program, poklon bon seoske čokoladnice Passero te ulaznica za Tropski vrt! Kupon se može iskoristiti od 22.06.20. do 09.10.20.

Smješten u Moravskim ToplicamaHotel Livada Prestige***** je vrhunski hotel koje pružaju mir kakav urbana središta već dugo ne poznaju.

Između moderno opremljenih soba hotela Livada Prestige možete odabrati onu koja najbolje odgovara Vašim željama i potrebama. Na raspolaganju Vam je 122 sobe različite veličine koje su namijenjene individualnim gostima, parovima, obiteljima i poslovnim gostima.

Većina je soba dodatno opremljena masažnom kadom s crnom termomineralnom vodom, zbog čega je ovaj hotel jedini u Europi s takvim tipom wellnessa u sobama!

Gosti mogu upotrebljavati besplatan Internet u sobi.

Hotel još raspolaže s restoranom, a la carte restoranom, barom, tajlandskim centrom za masažu, trgovinom, garažom.

Blagotvornost crne termomineralne vode možete iskusiti i u hotelskom kupalištu sa 6 vanjskih (ljeti) i unutarnjih bazena te u avanturističkom bazenskom kompleksu Terme 3000. 

Možete se opustiti i u hotelskom svijetu sauna, u klasičnoj finskoj, turskoj ili infracrvenoj sauni, a možete isprobati i saune laconium, caldarium i balnearium (biljna, vitalna parna te finska sauna s manje vrućim zrakom).

Uz mnogobrojne zabavne vodene tobogane u bazenskom kompleksu Terme 3000, s 11 vanjskih i unutarnjih bazena različitih oblika i veličina - za svakoga se nađe primjeren kutak za opuštanje.

Napomene za djecu (samo u Prestige dvokrevetnoj sobi): dijete do 2 godine GRATIS; dijete sa dvije odrasle osobe u sobi od 2 do 12 godina plaća 16,00 eura po danu (polupansion i kupanje)(plaćanje na licu mjesta); dijete sa dvije odrasle osobe u sobi od 12 do 15 godina ima 30 % popusta (polupansion i kupanje)(plaćanje na licu mjesta).

Okolica 

U okolici Terma 3000 zanimljivi su ponajprije: Plečnikova crkva u Bogojini, rotonda iz 13. stoljeća u Selu, Aquila freske u Martjancima i Turnišču te izlet na najveći slovenski stari grad u Gradu. Možete uživati u ljepoti vinske ceste Jeruzalem, a nakon toga se počastite lokalnim specijalitetima i pogledajte salezijanski samostan. Na izletu brodom na Otok ljubavi u Ižakovcima okrijepite se »büjraškom malicom« (užinom) i ljubavnim napitkom, a Bukovniško jezero je prava riznica čudesne snage prirode – energije, koja opušta, smiruje i revitalizira. U blizini jezera je kapela Sv. Vida pokraj koje se nalazi Vidov izvor s ljekovitom vodom.

ODMAH po kupnji kupona za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija na broj za rezervaciju termina je: +386 2 512 22 00 ili e-mail za rezervaciju termina: info@terme3000.si, uz KOD i ID kupona po primitku.

Za vašu sigurnost i zaštitu u grupi Sava Hotels & Resorts pobrinuli smo se za pripremu i uvođenje mnogobrojnih higijensko-zaštitnih mjera. Zadržavamo pravo izmjene sadržaja paketa. Sadržaj pojedinih paketa Sava Hotels & Resort prilagođen je higijenskim preporukama NIJZ (Nacionalnog instituta za javno zdravlje) i internim mjerama higijene i zaštite -  Sava Hotels & Resort Higijenski Standard.