Raskoš ptujskih termalnih izvora ovog ljeta za dvoje s 2 POLUPANSIONA u bungalovima! Uživajte 2x dnevno u bazenima i saunama Termalnog parka već od 1173 kn! Dijete do 2 god. GRATIS!

Puna cijena 2.094 kn
Ušteda 44%
Cijena 1.173 kn
Uštedi još 59 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 59 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Okružite se čarobnom oazom Terma Ptuj i udobno smjestite u šarmantnim bungalovima... Uvjerite se u moć i blagodati ptujskih termalnih izvora... Kupon se može iskoristiti od 05.07. do 09.10.20.

Bungalovi Terme Ptuj - Povoljan izbor s mnogobrojnim prednostima!

Usred zelene oaze Terma Ptuj nalaze se simpatični bungalovi. Mini naselje bungalova ima ukupno 20 soba koje gostima pružaju svu udobnost hotelskih soba jer su opremljene prema hotelskim standardima. Od Termalnog parka Terma Ptuj udaljeni su oko 200 metara, od Grand hotela Primus nešto manje. Gosti bungalova tako su udaljeni od termalne vreve, a istodobno im je nadohvat ruke kad požele uroniti u svijet užitaka u vodi ili predati se toplom zagrljaju sauna. Priuštite si povoljan termalni odmor u bungalovima Terma Ptuj!

Ponuda uključuje za 2 osobe: 2 polupansiona (doručak i večera u restoranu Zila) u bungalovima; ulaz u bazene i saune Termalnog parka (2x dnevno)(na dan dolaska od 11 h); cjelodnevno kupanje na dan odlaska; besplatan parking.


Termalni park Terme Ptuj - Za dan pun novih doživljaja!

Zagrijte se, zaplivajte i zabavite se u zagrljaju ptujske termalne vode. Vrhunac termalnih doživljaja bit će opuštanje u saunama, ali i u vinskoj bačvi, mnogobrojne masaže i bogat program aktivnosti.


Ptujska termalna voda - Toplo opuštanje za lakše kretanje

Prigrlite svoju dekadentnu hedonističku stranu i uronite u raskoš ptujskih termalnih izvora. Topla prirodna termomineralna voda u trenutku će vas rasteretiti od svakodnevnih briga te vam vratiti zdravlje i dobro osjećanje. Već nakon kratkog kupanja vaše će misli biti harmoničnije, a zbog iznimne snage vode kretanje će vam biti olakšano.

Saune Flavia i bazeni Vespasianus - Prepustite se rimskom hedonizmu!

U Grand Hotelu Primus nove snage možete skupiti i u umirujućim hotelskim bazenima Vespasianus ili se prepustiti blagotvornosti topline sauna u Svijetu sauna Flavia.


Cijene vrijede za boravak između nedjelje i petka.

Kuhinja u Termama Ptuj - Kvalitetnom prehranom do zdravlja!

Oscilirate između zdravih navika i slatkih loših navika? U Termama Ptuj pripremili smo vam uravnoteženu kombinaciju obojeg! Pokazat ćemo vam koliko zanimljiva i ukusna mogu biti zdrava jela!

Restoran Zila

Uz unutarnji dio Termalnog parka nalazi se restoran Zila s bogatom ponudom jela u bife baru (doručak, ručkovi, večera) ili po narudžbi. Radno vrijeme u zimsko doba od 8 do 22, a u ljetno doba od 7 do 22 sata.

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora ODMAH nakon kupnje javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je: +386 2 749 45 00; e-mail za rezervaciju termina: rezervacije@terme-ptuj.si.

Zadržavamo pravo izmjene sadržaja paketa.
Sadržaj pojedinih paketa Sava Hotels & Resort prilagođen je higijenskim preporukama NIJZ (Nacionalnog instituta za javno zdravlje) i internim mjerama higijene i zaštite -  Sava Hotels & Resort Higijenski Standard.