Otok prekrasnih plaža, uvala, povijesti,života...HVAR! Odmorite na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom za dvoje + dijete do 12 god. u divnom Hotelu Park Hvar! Početak ljeta po super cijeni, već od 1349 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Grad odiše posebnom atmosferom i uvijek se nešto događa, da to je Hvar! odaberite željeni datum noćenja! Kupon vrijedi isključivo za termin od 15.05-30.06.20.

HOTEL PARK HVAR

Građevina hotela Park na Gojavi na Hvaru izvorno je bila palača stare hvarske obitelji Ivanić. U 16. stoljeću Markantun, cijenjeni i bogati član obitelji, sagradio ga je na mjestu gdje su nekada postojali skromni bungalovi. Bila je to dvoetažna palača velikih dimenzija, s vrtom na južnom pročelju i velikim dvorištem na sjeveru stana. Bila je to palača u baroknom stilu, s obzirom na vrijeme njezine izgradnje, svrstala se među najstarije barokne građevine na Hvaru.

Nakon temeljitih građevinskih radova na popravljanju, unutarnjeg i vanjskog preuređenja zgrade, redizajniranja vrtova ispred nje, Hotel Park je 2006. godine otvoren za javnost kao jedan od najljepših i najboljih u Hvaru.

SMJEŠTAJ

Dijete do 12 godina na pomoćnom krevetu gratis smještaj , drugo dijete do 12 godina 75 kn dan sa doručkom.

Suite sa bračnim krevetom, velik 50m2, s pogledom na more sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom i dnevnog boravka s razvlačnim krevetom. Suite je opremljen sa: pametni TV, satelit, besplatni WiFi, izravna telefonska linija, mini bar, siguran, klimatizacija, podno grijanje. Smještaj može smjestiti do dvoje odraslih i dvoje djece.



Suite sa bračnim krevetom, velik 40m2, s pogledom na more sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevnim boravkom s krevetom na razvlačenje u koji može smjestiti 2 odraslih i dvoje djece. Suite je opremljen sa: pametni TV, satelit, besplatni WiFi, izravna telefonska linija, mini bar, klimatizacija, podno grijanje. Suite može smjestiti do 4 osoba (max. broj odraslih 2 i dvoje djece)



Suite sa bračnim krevetom, velik 45m2, s pogledom na more sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevnog boravka s razvlačnim krevetom  i dva balkona. Suite je opremljen sa: pametni TV, satelit, besplatni WiFi, izravna telefonska linija, mini bar, klimatizacija, podno grijanje. Za do 4 osobe.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na +385 21 718 337 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: info@hotelparkhvar.com, uz KOD i ID kupona. Za ovu ponudu broj soba ograničen te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.