PodržimoNaše

Zadnji trzaji ljetnih radosti na otoku okupanim suncem-HVARU! Provedite 3 dana/ 2 noćenja s doručkom za dvoje + dijete do 12. god. u vrhunskom Hotelu Park Hvar već od samo 939 kn!

Puna cijena 3.250 kn
Ušteda 50%
Cijena 1.575 kn
Uštedi još 68 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 68 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Odaberite željeni termin noćenja i prepustite se svim čulima omiljenoj destinaciji na Jadranu! Kupon vrijedi isključivo za termin od 01.09. - 30.10.2020.

HOTEL PARK HVAR

Građevina hotela Park na Gojavi na Hvaru izvorno je bila palača stare hvarske obitelji Ivanić. U 16. stoljeću Markantun, cijenjeni i bogati član obitelji, sagradio ga je na mjestu gdje su nekada postojali skromni bungalovi. Bila je to dvoetažna palača velikih dimenzija, s vrtom na južnom pročelju i velikim dvorištem na sjeveru stana. Bila je to palača u baroknom stilu, s obzirom na vrijeme njezine izgradnje, svrstala se među najstarije barokne građevine na Hvaru.

Nakon temeljitih građevinskih radova na popravljanju, unutarnjeg i vanjskog preuređenja zgrade, redizajniranja vrtova ispred nje, Hotel Park je 2006. godine otvoren za javnost kao jedan od najljepših i najboljih u Hvaru.

SMJEŠTAJ

Dijete do 12 godina na pomoćnom krevetu gratis smještaj , drugo dijete do 12 godina 75 kn dan sa doručkom.

Suite sa bračnim krevetom, velik 50m2, s pogledom na more sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevnog boravka s razvlačnim krevetom, koji može smjestiti 2 djece ili jednu odraslu osobu. Suite je opremljen sa: pametni TV, satelit, besplatni WiFi, izravna telefonska linija, mini bar, siguran, klimatizacija, podno grijanje. Smještaj može smjestiti do dvoje odraslih i dvoje djece.Suite sa bračnim krevetom, velik 40m2, s pogledom na more
sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevnim boravkom s krevetom na razvlačenje u koji može smjestiti 2 odraslih i dvoje djece. Suite je opremljen sa: pametni TV, satelit, besplatni WiFi, izravna telefonska linija, mini bar, klimatizacija, podno grijanje. Suite može smjestiti do 4 osoba (max. broj odraslih 2 i dvoje djece)Suite sa bračnim krevetom, velik 45m2, s pogledom na more
sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevnog boravka s razvlačnim krevetom i dva balkona. Suite je opremljen sa: pametni TV, satelit, besplatni WiFi, izravna telefonska linija, mini bar, klimatizacija, podno grijanje. Može primiti 4 osobe.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na +385 21 718 337 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: info@hotelparkhvar.com, uz KOD i ID kupona. Za ovu ponudu broj soba ograničen te se prodaja vrši sukladno raspoloživosti kapaciteta.