PodržimoNaše

Prve sunčane dane ljeta provedite u srcu Gorskog kotara! Duga tradicija Lovačkog doma Arnika nudi čak 50% POPUSTA za 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe + parking...samo 399 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U blizini obale odmorite srce i dušu! Dašak ranog ljeta uz idiličan bijeg od svakodnevnice u miru,tišini i netaknutoj prirodi! Za ovu ponudu broj soba je ograničen, stoga ne čekajte predugo... Kupon vrijedi od 11.05.20. do 30.09.20.

Arnika (naziv prema ljekovitom cvijetu Arnika ili Brđanka) je pansion s dugom obiteljskom tradicijom. Već više od 25 godina trudimo se našim gostima ponuditi obiteljsku atmosferu, zdravu i domaću hranu te jednostavan smještaj. Kod nas gost je na prvom mjestu i uvijek se trudimo, ovisno o našim mogućnostima, uvažiti i ispuniti svaku Vašu želju. 

Ovdje smo za Vas i zbog Vas. Nudimo Vam smještaj u jednostavnim sobama u Lovačkom domu Arnika, lijepi odmor u miru, tišini i prirodi. Također, domaće autohtone delicije koje možete kušati u našem restoranu otvorenog tipa. Dodatne usluge i atrakcije stoje Vam na raspolaganju i upravo su osmišljene tako da pobjegnete od ubrzanog načina života, te da se maknete od stresa kojeg stvara današnji način života. 

Popusti za djecu: dijete do 4 godine u krevetu s roditeljima plaća 50,00 kn po danu za opće troškove (plaćanje na licu mjesta); dijete do 10 godina koje koristi svoj ležaj plaća 100,00 kn po danu za noćenje s doručkom (plaćanje na licu mjesta), dijete od 10 godina na dalje plaća 150,00 kn po danu za noćenje s doručkom (plaćanje na licu mjesta).

Ovdje ste se došli odmoriti, a mi ćemo se truditi da vam to u potpunosti ostvarimo. Lovački dom Arnika udaljen je od centar mjesta cca 800 m, što čini našu lokaciju privlačnom zbog mira i tišine. Veselo i uljudno osoblje uvijek Vam je na raspolaganju.

Mogućnost doplate na licu mjesta: za ručak ili večeru 75,00 kn, za dijete ručak ili večera 40,00 kn!

Jer mi Vam pružamo luksuz duše u Arnici,mjestu s tradicijom gdje je temelj uvijek isti te s obzirom da je Arnika posebno mjesto za nas vjerujemo da ćemo isto prenijeti i na Vas.

Veselimo se upoznati Vas.

Prije kupovine kupona obavezno provjeriti raspoloživost smještajnog kapaciteta u željenom terminu na tel.051/835 187 ili 098/178 34 65. ODMAH po kupnji kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail arnika@ri.t-com.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.