[SRPANJ] Krstarenje Katarina Line brodom Premium Superior kategorije uz 7 Polupansiona i smještaj u kabini na ruti KL4 ljetna je prilika da istražite dalmatinsku obalu i otoke uz bogati program!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željenu opciju krstarenja uz željenu vrstu smještaja (na-RASPRODANO!!! ili ispod palube)! Ako ste pravi putnik, ovo je savršena ruta za vas, koja spaja najbolje hrvatske prirode i kulturu. Tijekom dana možete se kupati, roniti, sunčati se i istraživati ​​podzemlje Jadranskog mora. Iskoristivost kupona je do 01.08.2020. (vrijedi za polazak 25.07.20.) OTKAZANO!

PROGRAM PUTOVANJA:

Ponude uključuju: krstarenje Katarina Line brodom Premium Superior kategorije MB Moonlight na KL4 ruti NATURE & CULTURE (Dalmatinska obala i sjevernodalmatinski otoci) Split-Primošten-Rogoznica Krka Waterfalls (Skradin)-Šibenik-Vodice Kornati-Sali-Zadar-Zlarin-Trogir-Split, smještaj u dvokrevetnoj kabini ispod ili na palubi, na bazi 7 polupansiona (buffet doručak i ručak u tri slijeda) + kapetanska večera + KL pratitelj na brodu + tri razgleda uz stručno vođenje (Zadar, Trogir i Split) + promjena posteljine i ručnika jednom tjedno + degustacija maslinovog ulja i vina na brodu + popodnevni čaj i kava s keksima + neograničena voda + besplatan Wi-fi, polazak iz Splita

SUBOTA: SPLIT - ROGOZNICA
Polazak iz splitske luke u 13.00h. Ručak na brodu tijekom plovidbe nakon čega slijedi zaustavljanje u mirnoj uvali za popodnevno kupanje. Noćenje u Rogoznici - malom mjestu koje nudi mnogo restorana i malih kafića. Isprobajte poznato lokalno vino Babić.

Premium Superior kategorija: novoizgrađeni brodovi od čeličnog trupa s potpuno klimatiziranim prostranim en-suite kabinama (s bračnim ili dva odvojena kreveta, sušilom za kosu i sefom).

NEDJELJA: ROGOZNICA - NP KRKA (SKRADIN) - ŠIBENIK - VODICE
Tijekom doručka nastavljamo put prema slapovima Krke (doplata za ulaznice na licu mjesta). Otkrit ćete ljepote Nacionalnog parka Krka i malog pristaništa Skradina u kojem su flora i fauna zapanjujući. 

Ručak na brodu sa spektakularnim pogledom na kanjon Krke dok prolazimo našim putem prema Šibeniku. Slobodno poslijepodne uz fakultativni razgled ovog povijesnog grada. Iznad središta grada nalazi se dvorac i brojne povijesne građevine s palačom Foscolo, savršen primjer gotičkog stila, dok je crkva sv. Lovre u baroknom stilu. 

Noćenje u Vodicama. Mnogi lokalni restorani i kafići imaju lijepe terase s pogledom na more. Uživajte u njima ili prošetajte prekrasnim plažama ovog tipičnog dalmatinskog grada.


PONEDJELJAK: VODICE - KORNATI - SALI
Danas posjećujemo Nacionalni park Kornati (ulaz je uključen) koji se sastoji od 100 otoka i grebena. Kormati su doista nešto izvanredno za vidjeti. Otoci su bogati ribom, te kulturno-povijesnim ostacima. Među tim otocima nalaze se ruševine stare ilirske tvrđave, rimske vile, stara kršćanska crkva sv. Marije te srednjovjekovne utvrde i naselja. Noćenje je na Dugom Otoku, u mjestu Sali.

UTORAK: SALI - ZADAR
Naše jutro rezervirano je za kupanje. Poslijepodne krećemo za Zadar gdje ćemo i prenoćiti. Ovdje se možete pridružiti vođenom razgledu grada. Zadar je stoljećima bio važan kao metropola Dalmacije, a danas je središte regije. 

Bio je to grad bogat monumentalnom baštinom od svjetskog značaja, a najposjećenija mjesta uključuju rimski forum koji datira iz 1. stoljeća, crkvu sv. Donata iz 9. stoljeća - najpoznatiju srednjovjekovnu baziliku i simbol grada, moćne gradske zidine s reprezentativnim vratima iz 16. stoljeća. Također, tu su i brojne slavne palače i vile. Mnogo je vrhunskih restorana u centru i uz rivu. Ne propustite posjetiti poznate zadarske morske orgulje i instalaciju svjetla "Pozdrav suncu", oboje su spektakularni. Noćenje u Zadru.

SRIJEDA: ZADAR - ZLARIN
Danas krećemo natrag prema jugu duž dalmatinske obale. U jednoj od prelijepih uvala pravimo pauzu za kupanje. Sa samo nekoliko stotina stalnih stanovnika zimi, car-free otočić Zlarin ljeti ugošćuje oko 3.000 turista. Uzgoj koralja ovdje datira iz 15. stoljeća i polako se opet vraća u život. Možete vidjeti koraljne predmete i suvenire u prodaji od lokalnih majstora. Kapetanska večera na brodu. Noćenje u selu na malom otoku Zlarin u šibenskom arhipelagu.

ČETVRTAK: ZLARIN - TROGIR
Polazak nakon doručka s pauzom za kupanje u još jednoj mirnoj uvali. Posjetitelji ovdje često komentiraju posebno čisto more. Nakon ručka nastavljamo krstarenje prema starom dalmatinskom gradu Trogiru (ovdje je pronađen grčki reljef iz 4. stoljeća). 

Trogir se ponekad naziva i "minijaturna Venecija" ili "mini Dubrovnik" zbog drevnih zidina ili tzv. plutajućeg muzejskog grada - jer ima majstorsku arhitekturu, uključujući i neke zapanjujuće venecijanske palače. Pridružite se razgledu Trogira. Stari grad je mjesto UNESCO-ove baštine i tu je veliki izbor barova i restorana. Noćenje u Trogiru.

PETAK: TROGIR - SPLIT
Ovo je ozbiljan dan za kupanje za one koji to vole jer se vraćamo na splitsku rivijeru! Zaustavljamo se u jednoj od uvala na otoku Čiovo (mostom povezan s Trogirom). U popodnevnim satima nastavljamo prema posljednjoj luci uživajući u prekrasnom pogledu na obalu i otoke splitske rivijere. Pridružite se vođemom obilasku Splita. 

Split je grad-spomenik pod UNESCO-vom zaštitom u kojem uživaju svi, i njegovi stanovnici, i posjetitelji. Ovdje ima primjera rimske arhitekture - od posebnog je interesa Dioklecijanova palača, koju je rimski car sagradio kao svoj dom za pod stare dane. Uživajte u večernjim šetnjama dijelovima palače i čuvenom splitskom rivom. Noćenje u Splitu.

SUBOTA: SPLIT
Rani doručak i vrijeme je da se pozdravite s posadom i svim svojim novim prijateljima. Nadam se da ćemo se ponovno vidjeti na brodu!

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom isključivo telefonom na 051 603 403 ili e-mailom info@katarina-line.hr, uz KOD kupona.