[SPLIT] Izbor vrhunskih tretmana za lice čekaju Vas u Estetskom studiju Dr. Katarina! Uz tretman HIFU, elektroporacije ili radiofrekvencije vratite svježinu, mladost i sjaj kože lica već od 349 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najnovija tehnologija, neinvazivne metode te brz i bezbolan oporavak dobitna su kombinacija za nov, svjež i zdrav izgled vašeg lica! Kupon vrijedi do 01.08.2020.

Estetski studio Dr. Katarina vođen je idejom sinergije i ravnoteže, stoga se u studiju sprovode sinergističke metode regeneracije kože čime se osigurava duži i prirodniji učinak pomlađivanja.

Dr. Katarina Savić, rođena je 1970. Završila je Medicinski fakultet u Splitu. Stekavši diplomu doktora opće medicine, usmjerila je svoj interes prema sinergijskim metodama pomlađivanja.

HIFU LICA rezultati vrlo slični onima nakon kirurške intervencije, ali bez anestezije te vremena oporavka. HIFU tehnologijom (fokusirani ultrazvuk) regenerira se tkivo, a tretman se izvodi s pomoću 5 različita aplikatora što omogućava tretiranje tkiva na 5 različitih dubina. HIFU ultrazvuk je najnovija pomoć u borbi protiv starenja kože.

Tretman uređajem namijenjen je osobama koje su počele uočavati znakove starenja,a koje žele izgledati mlađe i na čijem se licu primjećuje gubitak tonusa. Moguće je blago crvenilo te se ubrzo nakon tretmana na lice može nanijeti šminka. Za potpuni učinak preporuča se napraviti 4 tretmana.

ELEKTROPORACIJA LICA poznata kao mezoterapija bez igle koja pomoću visokosofisticiranog aparata u dublji sloj kože ubacuje koktel koji pomaže hranjenju i regeneraciji kože. Elektroporacija otvara "mikro prolaze" u koži koji nam omogućuju dubinsko ubacivanje aktivnih sastojaka. U mezodermalni (srednji) sloj kože apliciraju se kokteli i na taj način hrani se koža te se pospješuje regeneracija tkiva.

Tretman se može raditi kao jedan, refresh tretman ili kao kura (ovisno o stanju kože).

RADIOFREKVENCIJA LICA - svjetski popularna nekirurška metoda kojom se zateže opuštena koža, pomlađuje lice, smanjuju bore te regenerira oštećena struktura kože.

Tretman je brz, ugodan i učinkovit. Radi se radiofrekventnom strujom koja dubinski prodire i zagrijava tkivo. Zagrijavanjem se pojačava mišićni tonus i smanjuju bore.