Najljepši odmor s obitelji ili prijateljima čeka Vas u Istri! Provedite 4 dana/3 noćenja u apartmanima ili mobilnim kućicama za 2, 4 ili 6 osoba u Camping Resortu BiVillage u Fažani već od 999 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kristalno čista voda plaže nagrađene Europskom plavom zastavom očekuje Vas s prekrasnim pogledom na Brijune, a uživat ćete i u magičnom mirisu istarske borove šume, plavom nebu, vrhunskoj usluzi i brizi za vaš odmor iz snova... Kupon vrijedi u periodu od 30.05. do 27.06.2020. i od 12.09. do 05.10.2020.

Turističko naselje BiVillage smješteno je u Fažani, kraj kristalno plavog istarskog mora, nasuprot Brijunskog otočja, na 7 km od Pule, grada poznatog po svojoj prekrasnoj rimskoj Areni.


Ovdje će vas dočekati 40 hektara mediteranske makije s parcelama, mobilnim kućama, apartmanima i vilama među kojima birati najbolji smještaj za tvoj odmor. Posjetite i info point animacije kako biste otkrili adrenalinski program svih aktivnosti i predstava. U BiVillageu je uvijek zabavno!


SKY STUDIO

Veličine otprilike 26 m2. Ovaj tip apartmana nalazi se na prvom katu iznad ureda za informacije, u blizini trgovačkog centra. To je zasebna zidana stambena jedinica, koja se sastoji od: spavaće sobe sa jednim bračnim krevetom, čajne kuhinje sa štednjakom, sudoperom, loncima i tavama, hladnjakom, SAT/TV, kupaonice s WC-om, tuš kabinom, bideom, umivaonikom, balkona opremljenim sa vrtnim stolom i stolicama.


APARTMAN COMFORT

Veličine otprilike 62m² sa novim dizajnom. Ovaj tip apartmana nalazi se u blizini mora ili bazena. Neki apartmani su na dvije etaže. Apartment Comfort se sastoje od: dvije spavaće sobe sa dva odvojena spojiva kreveta, dnevnog boravka sa SAT/TV i kaučem na razvlačenje za dvije osobe, čajne kuhinje sa štednjakom na četiri plamenika, mikrovalnom pećnicom, sudoperom, loncima i tavama, hladnjakom, stolom i stolicama, dvije kupaonice s WC-om, tuš kabinom, bideom, umivaonikom, sušilom za kosu, natkrivene terase opremljene sa vrtnim stolom i stolicama.


APARTMAN STANDARD

Veličine otprilike 51 m². Ovaj tip apartmana nalazi se u blizini mora i jednog od bazena. U pojedinima su dozvoljeni mali kućni ljubimci uz prethodno odobrenje te uz nadoplatu. Apartment Standard (ex. chalet M60) se sastoje od: dvije spavaće sobe sa dva odvojena spojiva kreveta, čajne kuhinje sa štednjakom, mikrovalnom pećnicom, sudoperom, loncima i tavama, hladnjakom, stolom i stolicama
SAT/TV, kupaonice s WC-om, tuš kabinom, bideom, umivaonikom, sušilom za kosu
natkrivene terase opremljene sa vrtnim stolom i stolicama.


MOBILNE KUĆICE PINETA

Udobne poput apartmana i zabavne poput kamp prikolice, mobilne kuće su savršene za odmor sa svim udobnostima doma. Mobilne kuće uronjene u mediteransku vegetaciju, veličine otprilike 25m² i pogodne za 4 osobe. Sastoje se od: spavaće sobe sa jednim bračnim krevetom (130×190 cm); spavaće sobe sa dva odvojena kreveta za jednu osobu (65×190 cm), čajne kuhinje sa štednjakom, sudoperom, loncima i tavama, hladnjakom, stolom i kutnom klupicom; kupaonice s WC-om, tuš kabinom i umivaonikom, drvene terase opremljene sa vrtnim stolom i stolicama.


Animacija, bazeni, adventure park jamče lepršav odmor bez imalo dosade: supermarket, dućani, barovi i restorani osigurat će vam odmor u znaku opuštanja i udobnosti. A i naša vam recepcija stoji na raspolaganju za sve želje i potrebe.


Ovo turističko naselje u Istri, otvoreno 2000. godine, dobitnik je nagrade hrvatskog Ministarstva turizma za najvišu kvalitetu i već godinama je dobitnik Plave zastave, priznanja međunarodnog programa za zaštitu obalnog područja.