Tretman kojeg ne smijete preskočiti! Mehaničko čišćenje lice uz njegu u Studiu Melanis u ZG oćistit će Vam pore i riješiti Vas nečistoća te hranjivom njegom vratit sjaj licu uz 50% POPUSTA!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se może iskoristiti do 24.07.2020.

Mehaničko čišćenje lica

Svakodnevnom primjenom make up-a, krema i zbog ostalih vanjskih utjecaja začepljujemo pore te koža ne može disati. Nakupljene nečistoće potiču razvoj akni ili pogoršavaju ten i izgled lica. Cilj je mehanički otvoriti začepljene pore kako bi one ispraznile miteser i nečistoću.


Uloga mehaničkog čišćenja je uklanjanje zatvorenih mitesera koji izgledaju kao sitne kvržice, tzv. zatvoreni miteseri, i upalnih promjena, tj. akni. Parenje je potrebno kako bi se koža omekšala, a pore proširile, i tako se koža lakše očistila. Sitnim iglicama vrši se površinski ubod u miteser te se prstima istiskuje miteser. Ubod nije bolan niti ostavlja ožiljke. Samo tiskanje nije ugodno na pojedinim mjestima, kao što je primjerice nos ili kod jačih upala. Nakon mehaničkog čišćenja, nanosi se maska na lice koja svojim djelovanjem postiže dubinsko čišćenje i umirenje kože. Za kraj se masažom lica potiče cirkulacija, te tretman završava kremom za lice prema Vašem tipu kože. Tretman traje ovisno o težini slučaja, od sat vremena do sat i pol.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 095 355 7359, uz KOD i ID kupona po primitku!