PodržimoNaše

Dočekajte sunčane dane i ljetne kombinacije savršeno depilirane! Studio Melanis u ZG za samo 95 kn riješit će Vas briga depilacijom nogu i bikini zone voskom!

3 prodanaMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 15% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Zavukle su se i u najmanji kutak, posvuda su, a njihovo uklanjanje ponekad može biti prava noćna mora. Jedina stvar koje žene imaju previše su dlačice! Kupon se może iskoristiti do 24.07.2020.

Depilacija voskom

Razlikujemo depilaciju toplim i hladnim voskom. Postupak kod toplog voska malo je bolniji od hladnog voska jer se on grije na višu temperaturu i takav nanosi na kožu. Nakon nekoliko sekundi, vosak se stvrdne, te povuče u smjeru suprotnom rasta dlačica.Hladni vosak dolazi u obliku trake koja se zagladi na kožu i jednim trzajem povuče također u suprotnom smjeru rasta dlačica. Važno je traku potegnuti žustro kako bi vas što manje boljelo. Najveća prednost ove metode uklanjanja dlačica jest što nudi najduži period glatke kože jer se one uklanjaju iz korijena. Nove će dlačice izrasti tek nakon dva do tri tjedna, te će biti tanje i rjeđe.


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 095 355 7359, uz KOD i ID kupona po primitku!