Zaštita i sigurnost u svakom trenutku u jednom paketu! Ne propustite BLEU HOMME paket od 2 plastična vizira i 2 pamučne maske po fenomenalnoj cijeni od samo 99 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Specifičan pristup tekstilu ne samo po lakoći održavanja, već i po dizajnu, krojevima i kvaliteti! Kupon se može iskoristiti do 30.06.2020.

BLEU PROFESSIONAL je dio grupacije Bleu Group, a nastala je zahvaljujući osnivanju Bleu Homme branda 2015. godine. U vrlo kratkom roku otvorene su trgovine u Dubrovniku, Zagrebu, Zadru i Splitu zahvaljujući kojima se razvila i potreba za veleprodajnim odjelom jer su kupci prepoznali kvalitetu i uslugu.

ODMAH po kupnji i primitku kupona, poslati kupon s podacima za dostavu (dostava se plaća dodatno) na mail order@bleuhomme.com ili s isprintanim kuponom preuzeti paket u bilo kojoj poslovnici BLEU HOMME / BLEU EMPORIO!

U sklopu kompanije djeluje i odjel trgovine, proizvodnje te distribucije radne i zaštitne odjeće. Iza tvrtke koja ima specifičan pristup tekstilu - ne samo po lakoći održavanja, već i po dizajnu, krojevima i kvaliteti, stoji čitav opus zaposlenika koji nastoje kupcima pružiti maksimalnu vrijednost za proizvode koje nude.

BLEU HOMME - hrvatski lifestyle brand koji je za svoj primarni cilj zadao kupca kroz ponudu, inovativnost, stalni razvitak, ali i doživljaj same kupnje. Tvrtka koja ima specifičan pristup tekstilu, nije samo po lakoći održavanja, već i po dizajnu, krojevima i kvaliteti, iza kojih stoje čitav opus zaposlenika kako bismo kupcima pružili maksimalnu vrijednost, koji nas čine boljima svaki dan. Širina ponude, jedinstveni i prepoznatljivi proizvodi, čine BLEU HOMME brandom koji se pamti.

BLEU HOMME lokacije: Arena Centar Zagreb / Mall of Split / Supernova Centar Zadar / Mercante Dubrovnik; BLEU EMPORIO lokacije: Trakošćanska 2, Zagreb / Vlaška 75b, Zagreb.