PodržimoNaše

Zaštitite i sebe i druge u svakom trenutku i na bilo kojem mjestu uz BLEU HOMME paket od čak 6 dvoslojnih pamučnih maski vrhunske kvalitete izrade i odličnog dizajna za samo 69 kn!

Specifičan pristup tekstilu ne samo po lakoći održavanja, već i po dizajnu, krojevima i kvaliteti! Kupon se može iskoristiti do 30.06.2020.

BLEU PROFESSIONAL je dio grupacije Bleu Group, a nastala je zahvaljujući osnivanju Bleu Homme branda 2015. godine. U vrlo kratkom roku otvorene su trgovine u Dubrovniku, Zagrebu, Zadru i Splitu zahvaljujući kojima se razvila i potreba za veleprodajnim odjelom jer su kupci prepoznali kvalitetu i uslugu.

ODMAH po kupnji i primitku kupona, poslati kupon s podacima za dostavu (dostava se plaća dodatno) na mail order@bleuhomme.com ili s isprintanim kuponom preuzeti paket u bilo kojoj poslovnici BLEU HOMME / BLEU EMPORIO!

U sklopu kompanije djeluje i odjel trgovine, proizvodnje te distribucije radne i zaštitne odjeće. Iza tvrtke koja ima specifičan pristup tekstilu - ne samo po lakoći održavanja, već i po dizajnu, krojevima i kvaliteti, stoji čitav opus zaposlenika koji nastoje kupcima pružiti maksimalnu vrijednost za proizvode koje nude.

BLEU HOMME - hrvatski lifestyle brand koji je za svoj primarni cilj zadao kupca kroz ponudu, inovativnost, stalni razvitak, ali i doživljaj same kupnje. Tvrtka koja ima specifičan pristup tekstilu, nije samo po lakoći održavanja, već i po dizajnu, krojevima i kvaliteti, iza kojih stoje čitav opus zaposlenika kako bismo kupcima pružili maksimalnu vrijednost, koji nas čine boljima svaki dan. Širina ponude, jedinstveni i prepoznatljivi proizvodi, čine BLEU HOMME brandom koji se pamti.

BLEU HOMME lokacije: Arena Centar Zagreb / Mall of Split / Supernova Centar Zadar / Mercante Dubrovnik; BLEU EMPORIO lokacije: Trakošćanska 2, Zagreb / Vlaška 75b, Zagreb.