PodržimoNaše

Osigurajte bezbrižan rad u trgovini ili udobnosti doma! Izaberite zaštitnu samostojeću pleksiglas pregradu, roll on pozadinu ili naljepnicu za razmak uz pomoć vouchera od 200 kn - za samo 139 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

S Vektor Grupom osigurajte bezbrižan rad svojim djelatnicima na maloprodajnim mjestima, zaštitite privatnost svoga doma za vrijeme video ili conference Call-a dok radite kod kuće ili osigurajte i sebi naljepnicu za držanje rastojanja od 2 metra! Kupon vrijedi za 1 voucher i može se iskoristiti do 30.05.2020.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNO poslati kupon na e-mail vektor-grupa@crnojaje.hr! Nakon što kupac dobije povratni mail, kupnju radi putem webshopa ovdje.

ZAŠTITNE SAMOSTOJEĆE PLEKSIGLAS PREGRADE za maloprodajna mjesta

Danas svi moramo brinuti o zdravlju i suzbijanju virusa, kako bi zaštitili svoje djelatnike na maloprodajnim mjestima, ljekarnama, recepcijama, uredima, pekarnicama... preporuka je postaviti fizičku pleksiglas transparente pregradu.

Standardne dimenzije samostojećih pregrada koje imamo u ponudi (debljine 3 mm): 68x75 cm, 68x100 cm, 75x100 cm i 100x100 cm i dr.

Mogućnosti kod izrade: izrezivanje otvora za novčanice i POS uređaj, tisak na pregrade (naziv prodavaonice, upozorenje o razmaku i dr.), nožice za samostalno stajanje.

ROLL UP POZADINA - zaštitite privatnost svoga doma za vrijeme Video i Conference Call-a!

Za vrijeme samoizolacije većina nas radi od doma, a stalni video i conference pozivi djelomično narušavaju našu privatnost. Kako bi vam pomogli u ovim trenucima kreirali smo jednostavne pozadine u obliku Roll up-a koji se vrlo jednostavno i brzo postavlja, a kada završi poziv isti spremite u mehanizam i torbu. Postavom pozadine sakrili ste svoj privatni prostor od neželjenih pogleda,a i nered koji se nalazi kod svih nas doma.

Na raspolaganju imate tri dimenzije roll up pozadina (85 x 200 cm, 100 x 200 cm, 120 x 200 cm.), a motive smo prilagodili jednostavnim dizajnom u plavim i šarenim bojama sa pozadinskim natpisima: #ostanidoma #radimoddoma

Narudžba je vrlo jednostavna, odaberite dimenziju, a u PORUCI napišite željeni motiv: MOTIV 1 (plavi ukošeni natpisi), MOTIV 2 (plavi ravni natpisi), MOTIV 3 (šareni natpisi).

Budimo odgovorni: #ostanidoma  i  #radimoddoma

Naljepnice za držanje rastojanja od 2 metra