Zdravlje na prvom mjestu, ljubav prema limenom ljubimcu na drugom! Dezinfekcija automobila ozonom koji uništava 100% svih bakterija i patogena u Autopraoni Jimmy u ZG, samo 249 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za održavanje Vašeg automobila koriste vrhunska sredstva! Kupon vrijedi do 01.07.2020.

Dezinfekcija ozonom jedini je pravi način totalne dezinfekcije putničke kabine vozila. Razni osvježivači i deterdženti za čišćenje interijera samo će prividno očistiti kabinu vozila dok sistem čišćenja ozonom radi pravu dezinfekciju. Tretman putničke kabine Ozone Maker-om uništava bakterije i viruse i time vozilo čini ugodnijim i zdravijim mjestom.


RADNO VRIJEME: pon-sub: 08-19h! Kupon se može iskoristiti na adresi: Gustava Krkleca (karting centar), Zagreb.

Ozon je plin čija se molekula sastoji od tri atoma kisika (O3) i najjače oksidacijsko sredstvo poslije fluora. Služi za sterilizaciju vode, operacijskih, kino i športskih dvorana te kazališta, zatim u farmaceutskoj, kozmetičkoj, tiskarskoj industriji te industriji papira, tekstila i umjetnih materijala. Upravo zbog toga pronašao je svoju primjenu i kod čišćenja i održavanja automobila.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina unaprijed na br.tel: 0914424443 i 091 442 4505 ODMAH nakon kupnje kupona, uz KOD i ID kupona po primitku.