PodržimoNaše

Zdravlje na prvom mjestu, ljubav prema limenom ljubimcu na drugom! Dezinfekcija automobila ozonom koji uništava 100% svih bakterija i patogena u Autopraoni Jimmy u ZG, samo 249 kn!

Za održavanje Vašeg automobila koriste vrhunska sredstva! Kupon vrijedi do 01.07.2020.

Dezinfekcija ozonom jedini je pravi način totalne dezinfekcije putničke kabine vozila. Razni osvježivači i deterdženti za čišćenje interijera samo će prividno očistiti kabinu vozila dok sistem čišćenja ozonom radi pravu dezinfekciju. Tretman putničke kabine Ozone Maker-om uništava bakterije i viruse i time vozilo čini ugodnijim i zdravijim mjestom.


RADNO VRIJEME: pon-sub: 08-19h! Kupon se može iskoristiti na adresi: Gustava Krkleca (karting centar), Zagreb.

Ozon je plin čija se molekula sastoji od tri atoma kisika (O3) i najjače oksidacijsko sredstvo poslije fluora. Služi za sterilizaciju vode, operacijskih, kino i športskih dvorana te kazališta, zatim u farmaceutskoj, kozmetičkoj, tiskarskoj industriji te industriji papira, tekstila i umjetnih materijala. Upravo zbog toga pronašao je svoju primjenu i kod čišćenja i održavanja automobila.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina unaprijed na br.tel: 0914424443 i 091 442 4505 ODMAH nakon kupnje kupona, uz KOD i ID kupona po primitku.