PodržimoNaše

Odmorite od kuhanja nedjeljom, ovo je prava domaća hrana! 4 opcije ručka u tri slijeda u The Movie Pubu u Zagrebu za potpuni užitak...od 50 kn/osobi! Dobar tek!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 110 kn
Ušteda 53%
Cijena 50 kn
Uštedi još 4 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

#PodržimoDomaćuGastronomiju Kupon je iskoristiv do 10.06.2020 i potrebno ga je ponijeti sa sobom prilikom dolaska!

Opcije nedjeljnog ručka u The Movie Pubu:

  • Opcija 1): goveđa juha, otkošteni batak i zabatak sa žara, pekarski krumpir sa povrćem, salata, desert za samo 50 kn!
  • Opcija 2): goveđa juha, pileći zagrebački odrezak, pomfrit, salata, desert za samo 50 kn!
  • Opcija 3): goveđa juha, ćevapi u kajmaku s pomfritom, salata, desert za samo 50 kn!
  • Opcija 4): goveđa juha, pečena teletina sa pekarskim krumpirom, salata, desert za samo 80 kn!

  U prizemlju hotela nalazi se popularni The Movie Pub & Restoran, gdje naši gosti mogu odlično jesti i svakodnevno doživjeti vrhunsku zabavu uz live svirku poznatih bandova u večernjim satima. 

   

The Movie Pub & Restoran ” otvoren 2002. godine stekao je status kultnog zagrebačkog okupljališta u koji rado navraćaju gosti iz čitave Hrvatske. Mjesto je vrhunske zabave i provoda.

Uređen je u stilu engleskog pub-a. Prostor sa 350 stalnih sjedećih mjesta, podijeljen je na dva dijela, koji po potrebi mogu funkcionirati autonomno svaki za sebe, ali i kao jedinstven prostor.

Interijer je uređen s pažljivo odabranim detaljima i stilskim namještajem.

“The Movie Pub & Restoran ” je tematski pub, cija se odrednica kao što je vidljivo iz naziva FILM, stoga prostorom dominiraju filmski studijski rekviziti, a na zidovima su izložene originalne fotografije sa svjetskih filmskih festivala (Cannski, Venecijanski, Berlinski…) i portreti najvecih filmskih zvijezda (SALMA HAYEK, KEVIN SPACEY, MONIKA BELLUCCI, WOODY ALLEN, CHARLIZE THERON, ROBERT DE NIRO…) Uvijek Vas ceka naše ljubazno osoblje.

Facebook pogledajte ovdje!