PodržimoNaše

Osjetite mediteranski šarm u preslatkom Karlobagu ovog ljeta na 4 dana/ 3 noćenja ili 5 dana/ 4 noćenja u Apartmanima Edilferro! Uživancija nadomak plaži za do 4 osobe već od 969 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Samo nekoliko koraka od plaža nađite svoj smiraj ovog ljeta! Kupon za ponudu vrijedi do 19.07.2020.

APARTMANI EDILFERRO:

Četri stana veličine  cca. 50m, sa balkonskom morskom stranom, na prvom katu Vas očekuju apartmani s pogledom na more.


Sadržaj: dnevna soba s kaučem za 2 osobe, mogućnost 5. dodatnog kreveta, kupaonice, balkona. Kompletna kuhinja opremljena, klimatizirana, TV i internet.
Očekuje Vas parkirno mjesto te roštilj u vrtu.
Apartmani  se nalaze na Naselje Bana Josipa Jelačića bb u Karlobagu!


Apartmani su udaljeni samo 4 minute hoda od plaže!

O KARLOBAGU

Gradić između Velebita i mora, smješten je na važnom cestovnom pravcu koji jadranskom magistralom vodi od Rijeke prema Dubrovniku, a prema unutrašnjosti ka Gospiću, Plitvičkim jezerima i Zagrebu. Karlobag je čudesan spoj Mediterana i kontinenta, kristalno čistog mora i najljepše hrvatske planine do koje ima tek nekoliko minuta vožnje. 


Uz samo mjesto Karlobag koji je i općinsko sjedište, najveća mjesta rivijere su: Ribarica, Cesarica, Lukovo Šugarje, Barić Draga i Sv. Marija Magdalena, na Velebitu Baške Oštarije. Karlobag je mjesto gastronomskih delicija mediteranskog i kontinentalnog Velebitskog stila, s bogatom i raznolikom kulinarskom ponudom. Prirodni okus mora i brojni mediteranski specijaliteti nisu se mijenjali kroz stoljeća. Klima u Karlobagu je mediteranska i u rujnu je vrijeme još ugodno i toplo. Prosječna dnevna temperatura ljeti iznosi 28°C a ljetna temperatura mora je oko 24°C. Također tijekom zime ima mnogo sunčanih dana. Dućani i suvenirnice nalaze se u samom centru.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail apkarlbooking@gmail.com ili na mobitel 099 210 1423, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.