Osjetite čarolije Dalmacije i splitsku skalinadu ovog ljeta na 2 dana u Hotelu Le Meridien Split uz bogati doručak, korištenje fitnessa! Sve za dvoje + dvoje djece do 12 god., već od 1199 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Početak ljeta do sredine srpnja ili preferirate drugu polovicu srpnja i kolovoz? Odaberite željenu opciju! Grad pod Marjanom stoljećima mami uzdahe svojom poviješću i spomenicima kulture! Istražite Split Ponuda se može iskoristiti isključivo od 15.06.20. do 01.09.20.

Hotel Le Méridien Lav

Idealna je polazišna točka za istraživanje Dalmacije, ali i sigurna luka za one željne odmora i opuštanja u luksuznom okruženju! Smješten 8 km južno od Splita u Podstrani, koji se prostire na 800 m plaže s fantastičnim pogledom na more i susjedne otoke.


Ponuda uključuje: 2 dana uz 1 noćenje u sobi s pogledom na more +  bogati a la carte doručak + korištenje fitnessa + besplatan WI-FI + besplatan parking, sve za 2 odrasle osobe i maximalno dvoje djece do 12 godina.


Sobe


Iskusite opuštajući ambijent soba u hotelu Le Méridien Lav Split uz prekrasan, panoramski pogled na Jadransko more. Sve sobe su klimatizirane i opremljene izvanrednim i udobnim namještajem te luksuznom kupaonicom, a imaju i LCD TV, Mini bar, Sef u sobi, WI-FI.



Restorani i kafići

U Hotelu Le Méridien Lav možete uživati u vrhunskoj hrvatskoj i mediteranskoj, ali i svjetskoj hrani. Ekskluzivni Restoran Conlemani nudi vrhunske delicije bazirane na Talijanskoj kuhinji.


Pridružite nam se u Gooshteru, mjestu gdje se skupljaju svjetski putnici koji prate trendove, obožavatelji sunca, plaže, zabave. 


Kreativne prezentacije i koncepti, jedinstveni profili okusa i rituali oko pića zagarantirani su tokom Vašeg boravka. Opustite se uz očaravajući zalazak sunca, i inovativne i osvježavajuće koktele napravljene na plaži upravo za tu priliku.



RE:CUPERA, novootvoreni wellness i spa najsuvremeniji je i najopremljeniji beauty centar na Jadranskoj obali.
Svakom tko ulazi u ovaj čarobni svijet ljepote pristupa se holistički, pažljivo osluškujući individualne potrebe i želje klijenta koje stručno i educirano osoblje tada pretvara u program koji će ispuniti sva očekivanja.
Usluge spa centra će biti dostupne sukladno epidemiološkim preporukama HZJZ-a!


Thalasso Parna Kupelj ima visoki sadržaj soli u pari koja ima blagotvoran učinak na zdravlje pluća i bronhijalnih kanala.

Atomsko raspršivanje otopine sa slanom vodom te vodena para omogućuju da se osjećate kao da šetate pored mora. Atmosfera bogata oksidiranim zrakom i ozonom potiče hidrataciju kože i regulira pH ravnotežu. Ugodna toplina od 45 °C potiče potpunu relaksaciju, a naročito je korisna za cirkulaciju i disanje.
Preporučena temperatura: 42-45 °C.



Finska Sauna

Tretman poboljšava cirkulaciju, poboljšava san i čini Vašu kožu svježom i sjajnijom.

Postoje dokazi koji podupiru zdravstvene prednosti redovite uporabe saune, uključujući poboljšano zdravlje srca i mozga. Učestalost i trajanje korištenja saune određuje se ovisno o zdravstvenim učincima koje želite postići. Prije ulaska u saunu otuširajte se toplom vodom. Počnite polako, provedite 5-10 minuta u sauni, lezite na klupu i po potrebi se mičite na više ili niže klupe, kako biste regulirali razinu topline.
Preporučena temperatura: 65-80 °C.



Infracrvena Sauna sa Zidom od Himalajskog Kamena

Infracrvena sauna u kombinaciji s prirodnim blagodatima himalajske soli ionizira okolinu te smiruje um i tijelo.

Uljepšajte si dan korištenjem infracrvene saune koja pomoću svjetlosti stvara toplinu i izravno zagrijava Vaše tijelo, bez zagrijavanja zraka oko Vas. Sauna ovog tipa izaziva reakciju tijela sličnu onoj koju izaziva umjerena tjelovježba. Infracrvena sauna postiže takav učinak na nižim temperaturama od obične saune, što je čini pristupačnijom ljudima koji su osjetljivi na veliku toplinu konvencionalnih sauna.
Preporučena temperatura: 42-45 °C.



Aroma Essence Parna Kupelj

Lezite i opustite se gledajući u zvjezdano nebo na stropu. Neka Vaši problemi otplove iz ove mirne luke.
Para je prožeta aromaterapijskim esencijama koje pomažu kod opuštanju uma i tijela. Tokom dana ispuštaju se 3 vrste esencija koje tijelu pružaju jedinstvenu ravnotežu. Ugodna toplina od 45°C stimulira čišćenje i detoksikaciju kože.
Preporučena temperatura: 42-45 °C.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na 021 500 500.Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail reservations@lemeridiensplit.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.