PodržimoNaše

[FIRST MINUTE!] Wellness vikend u Đurđevcu! Uživajte u pravom doživljaju odmora u Hotelu Picok 4* uz 1 ili 2 POLUPANSIONA i bogate wellness&spa pakete za duh i tijelo... već od 450 kn za dvoje!

11 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 450 kn
Uštedi još 23 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 23 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Podržimo hrvatski turizam i naše hotele, a za svoj romantični odmor izaberite wellness vikend u Hotelu Picok 4* usred netaknute podravske prirode... Kupon vrijedi isključivo za vikende, do 28.06.2020.

Djeca do 7 godina GRATIS u pratnji roditelja na pomoćnom krevetu ili u krevetu s roditeljima!

HOTEL PICOK 4* - odmor na prvi pogled!

Hotel je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Na prvi pogled osvojit će Vas i Đurđevečka iža uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

Dodatna pogodnost za kupce: 10% popusta na cijene hrane u à la carte restoranu Đurđevačka iža!

Za potpuno opuštanje i relaksaciju čeka Vas moderno opremljen Wellness & SPA centar. U ponudi Vas očekuju SPA RELAX, SPA BODY i AQUA&FITNESS paketi - neograničeno korištenje hotelskog bazena, neograničeno korištenje fitness teretane, ručnici, ogrtači i papuče u sobi, osvježavajući čajevi i svježe voće u wellness&spa centru... Wellness&SPA prostori i bazen se koriste u skladu s preporukama HZJZ-a.

Dodatne pogodnosti za kupce: 20% popusta na saune, 40% popusta na Guinot kozmetiku i 20% popusta na masaže!

Hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska.