[LAST MINUTE 22.-24.05.] Rekreacijski vikend u Trakošćanu! Uživajte u aktivnom odmoru uz 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Trakošćan 4* i bogatom sadržaju za sport i rekreaciju!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Trakošćan 4* u samom podnožju jednog od najpoznatijih i najstarijih hrvatskih dvoraca nudi Vam odmor kao u bajci, a njegova okolica i sadržaji savršena su doza aktivnosti za svakog rekreativca ili sportaša! Kupon vrijedi isključivo za vikend 22.05.-24.05.2020.

U Zagorju, hotel Trakošćan 4* nalazi se u bajkovitom okruženju u blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca bogate hrvatske baštine koji se nalazi na popisu najljepših dvoraca Europe.

Hotel Trakošćan raspolaže sa 3 tenis terena, 1 višenamjenskim terenom (košarka, rukomet, mali nogomet) i 10 brdskih bicikala.

U cijenu su uključena 2 sata korištenja tenis terena (uz prethodnu rezervaciju), a gosti imaju i mogućnost najma bicikala!

PJEŠAČKE RUTE I POUČNE STAZE

Na stazi oko Trakošćanskog jezera uređena je poučna staza koja pruža uvid u prirodne vrijednosti park-šume Trakošćan i okolnog područja. 

Dužine je 5 kilometara, a može se razgledati uz laganu šetnju za otprilike 1h i 20 min. Na njoj se nalazi 20 poučnih točaka kao i ribarska kućica koja je uređena kao info točka namijenjena predahu za vrijeme šetnje. Hotel Trakošćan je polazišna točka za čak dvije planinarske staze prema Ravnoj gori. Jedna je duljine 5,8 km i trajanja otprilike 1 sat i 40 minuta, dok je druga duljine 10,9 km i trajanja otprilike 5 sati.

Za one koji se možda neće odvažiti na planinarsku stazu, do Ravne gore može se doći i automobilom. Na vršnom grebenu nalaze se dva planinarska doma i kapelica Sveta Tri Kralja.

BICIKLIZAM

Područje je pogodno i za biciklizam, a samim Trakošćanom prolazi niz biciklističkih ruta. Neke od ruta su: 'Ruta Trakošćan' (Krapina-Đurmanec-Macelj-Trakošćan-Bednja) duljine 33 km; 'Ruta od dvorca do dvorca' (Varaždin - Nova VesPetrijanečka - Donje Ladanje - Donja Voća - Cvetlin - Trakošćan ili Varaždin - Nova Ves - Petrijanečka - Donje Ladanje - Klenovnik - Lepoglava - Trakošćan) duljine 85,6 km, a cilj ove rute je povezati rekreaciju sa kulturno-povijesnim, prirodnim i geomorfološkim znamenitostima područja Varaždinske županije; 'Po obroncima Maceljske gore' (Đurmanec - Trakošćan - Jesenje - Đurmanec) duljine 38 km.

Hotel Trakošćan 4* raspolaže sa 126 moderno opremljenih soba i 2 luksuzna apartmana koja Vam pružaju vrhunsku uslugu smještaja i široku ponudu sadržaja. 

Standardna oprema soba uključuje WC/kadu, sušilo za kosu, telefon, sat, LCD TV, mini bar, klima uređaj, sef. 

U ponudi Vas očekuju i piće dobrodošlice te 20% popusta na à la carte!

Dva hotelska restorana, a la carte restoran "Arx Thacorum", pansionski restoran "Drašković" te izdvojeni restoran u podnožju samog dvorca nude razne delicije, a posebnost ovog kraja su tradicionalna zagorska jela.