[BRAČ] HOTEL VILLA JURAJ**** - Vaša oaza luksuza ovog ljeta!!! Odmor u Bolu na Braču u lipnju za 2 osobe uz 3 ili 7 noćenja s doručkom već od 1099 kn! Djeca do 2 godine GRATIS!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

BOL - dragulj hrvatske turističke ponude! Luksuzni smještaj za 2 osobe u Hotelu Villa Juraj**** udaljenom svega 10 minuta od plaže Zlatni rat uz 3 ili 7 noćenja s doručkom za dvoje! Kupon vrijedi od 01.- 30.06.2020.

Villa Juraj je novootvoreni objekt sa četri zvjezdice smještena na otoku Braču, 500 metara od centra Bola, 10 minuta pješice od poznate Bolske plaže "Zlatni rat".

Djeca do 2 godine gratis - popusti za djecu od 2 do 12 god, u sobi s jednim odraslim 30% - popusti za djecu od 2 do 12 god, u sobi sa 2 odrasla 50%.

Zlatni rat je vjerojatno najpoznatija plaža na Jadranu, smještena u Bolu, na južnoj obali otoka Brača. Zbog svoje je neobičnosti i ljepote i jedan od najpoznatijih simbola hrvatskog turizma.

Taj fenomen je šljunčani rt (rat) dug oko tisuću metara, kojeg oplakuje čisto i prozirno more. Plaža je posebna i po tome što mijenja oblik i položaj, ovisno o vjetru koji puše.


Bol na Braču i poznata plaža Zlatni rat ponos su hrvatskog turizma!