PodržimoNaše

Ispod sunca zlatnog dočekajte ljetne zore! Ljetovanje u Splitu na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom za dvoje u Palace Suites Heritage Hotelu uz poklon dobrodošlice - boca vina te izborom smještaja...

Super cijena 1.749 kn
Uštedi još 95 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 95 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Birajte svoju opciju smještaja (deluxe soba, luxury suite s pogledom na grad ili executive suite) i uživajte u akvarelu splitskog ljeta! Boravak za djecu do 6 godina je besplatan! Ponuda se može iskoristiti od 01.07.20. do 30.09.20.!

Palace Suites Heritage Hotel

Doživite Dioklecijanovu palaču na svom najdražem mjestu - Palace Suites Heritage Hotel - luksuzan smještaj s pogledom na glavni trg, lokalno poznat kao "Pjaca".

Naš hotel dizajniran je za elitne goste, pružajući ultra moderan i luksuzni dizajn s kontrastnim izloženim starim kamenim zidovima, podsjećajući goste da su ipak u 1700 godina staroj palači. 


Stari kameni i moderno dizajnirani namještaj lijepo se uklapa s egzotičnim brazilskim drvenim podovima. Ostale značajke uključuju deluxe kupaonice, staklene tuševe s opcijom stropne kiše, TV ravnog ekrana s kabelskim kanalima, bežični pristup internetu, podno grijanje, klima uređaj s vlastitim regulatorima i mali hladnjak. Gostima su na raspolaganju luksuzni ogrtači i papuče, a svaka soba sadrži vlastiti sef, za krajnju udobnost i sigurnost. 


Pogledajte više o Palace Suites Heritage Hotelu na njihovoj web STRANICI!


20 % popusta u odabranim partnerskim restoranima. Dječji krevetić je besplatan na zahtjev!

SPLIT

Grad Split smješten je u najtoplijoj regiji sjeverne obale Sredozemlja, u samom središtu jadranske istočne obale.
Njegova blaga klima, sa 2700 sunčanih sati godišnje, čini ga oazom u kojoj, zaštićeno od vjetra, zimi možete uživati ​​i na suncu.


Industrijsko, sveučilišno i poslovno središte regije hrani svoju "zelenu dušu" na brdu Marjan smještenom na najzapadnijem dijelu poluotoka čiji šumoviti park udaljen od gradske buke pruža ugodne šetnje uz more.


Prije kupnje kupona kupac je obavezan prethodno nazvati Odjel prodaje ili recepcije za potvrditi da li ima dostupnih traženih soba u željenom terminu (provjeriti niže termine koji su dostupni)! Kontakt na: +385 95 888 5218 ili +385 21 339 040 te konačna potvrda nakon kupnje kupona na e-mail: info@palacesuites-split.com, uz kupon po primitku.