Mladenački izgled kože bez noža!!! Ispeglajte bore uz prirodni botox! BOTOPEPTIDI revitaliziraju i pomlađuju kožu lica, već od samo 399 kn vratite sjaj svom licu u Medelina Health Studiu u ZG!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na raspolaganju su Vam opcije za tri ili pet regija prirodnim botoxom! Kupon vrijedi do 18.07.2020

Medelina Health

Medelina Health, na čelu sa doktoricom Sanjom Jeleković, posvećena je promicanju ljepote i zdravlja. Doktorica Sanja Jeleković, sa svojih skoro 20 godina iskustva u industriji ljepote, vrsni je stručnjak za sve probleme kože, lica i tijela, kao i tretmane za tretiranje istih. Zajedno sa svojim timom doktorica konstantno ulaže u edukacije i vrhunsku aparaturu kako bi uvijek bili ukorak s novim trendovima i pružali najbolju i najprofesionalniju uslugu i savjete. Imamo rješenja za mnoštvo zdravstvenih i estetskih problema – nečistu kožu, mrlje na licu i tijelu, radimo zatezanje kože lica i tijela, zaglađivanje kože, uklanjanje bradavica i hemangioma, mršavljenje i oblikovanje tijela, masažama uspješno tretiramo bolove u leđima i stres. Razvili smo anticelulitni program koji daje odlične rezultate kod mršavljenja, smanjenja obujma i rješavanja celulita. Osim toga, radimo i tretmane popunjavanja hijaluronom. 



Više o Medelina Health pogledajte na web stranici OVDJE! Radno vrijeme: pon - petak -10:00 - 20:00h. Adresa: Ogrizovićeva 21, ulaz bočno!


BOTO PEPTIDI

Imaju sličan učinak kao botox, ali nisu invazivni.
Prvenstveno, oni igraju veliku ulogu kada je u pitanju postizanje mladenačkog i njegovanog izgleda, jer su peptidi iznimno bitni u izgradnji, revitalizaciji i elastičnosti kože. Njihova snaga je u tome što djeluju na odgađanje prvih znakova starenja, a kod već nastalih bora revitaliziraju i regeneriraju tkivo. Kod kože je bitan kolagen, protein sastavljen od aminokiselina raspoređenih poput lanca.


 Razgradnjom kolagena, stvaraju se kratki segmenti aminokiselina, a peptidi su ti upravo kratki lanci aminokiselina koji su zaduženi za zdrav izgled kože. Laički rečeno, peptidi zatežu i zaglađuju bore tako da stanicama kože šalju signal da otpočnu intenzivnu obnovu ključnih elemenata za izgradnju kože – kolagena, elastina, hijaluronske kiseline. Dakle, slobodno možemo reći kako peptidi imaju sličan učinak poput Botoxa, ali bez invazivnog tretmana.

ODMAH nakon kupnje kupona, a minimalno 2 dana prije željenog termina, obavezna rezervacija na br. tel: 091 504 9980 uz KOD i ID kupona po primitku