PodržimoNaše

Šarm živopisne Novalje u rano ljeto! Odmor svih čula u La Luna Hotelu 4* s 1 ili 2 Polupansiona za dvoje uz korištenje bazena, sauna, ležaljki uz bazen i na plaži...već od 817 kn!

5 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 817 kn
Uštedi još 41 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 41 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Prepustite se čarima ljeta te odmorite uz neopisivo lijepi krajolik Novalje! Odaberite željeni termin i broj noćenja! Kupon za ponudu 1 vrijedi isključivo za termin od 01.06.20. do 19.06.20.! Kupon za ponudu 2 vrijedi isključivo za termin od 19.06.20. do 12.07.20.! Djeca do 7 godina u krevetu s roditeljima GRATIS!


Hotel La Luna Hotel **** - vodeći hotel u regiji!

LA LUNA HOTEL**** je izgrađen 2008. godine a prostire se na čak 10 tisuća četvornih metara unutrašnjeg prostora i 15 tisuća četvornih metara vanjskog prostora, što ga po izgrađenosti i sadržajima svrstava među vodećim hotelom u regiji. Hotel svojim gostima nudi luksuzno opremljenih 96 soba sa pogledom na more i na park visoke izrazitog komfora: najmanja soba hotela ima površinu od 30 m2 dok najveća soba ima površinu od 60 m2 (ne računajući terasu). Gosti hotela imaju na raspolaganju vanjski hotelski parking i garažu. 

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje unutarnjeg bazena sa slatkom vodom; neograničeno korištenje sauna (finska, solna i turska) i relax zone, te fitness dvorane; slobodan ulaz na hotelsku plažu; besplatno korištenje ležaljki uz bazen i na plaži (sukladno raspoloživosti); besplatan vanjski hotelski parking; besplatan WIFI internet.

Sobe

Kako bi udovoljili svim zahtjevima gostiju, 96 klimatiziranih soba hotela opremljeno je kabelskom televizijom, telefonima s direktnim biranjem vanjskih linija, besplatnim bežičnim i širokopojasnim Internet pristupom, sušilom za kosu, mini barom i sigurnosnim sefom.


Gastronomska ponuda hotela bazira se na domaćim proizvodima i tradiciji otoka Paga i Novalje. Većinu namirnica imamo iz vlastitog uzgoja odnosno zahvaljujući domaćim kooperantima. U dogovoru s lokalnim domaćim proizvođačima pokušat ćemo osmisliti i posebnu sortu bijelog i crnog vina za naše goste, dok naša vinska karta promovira domaća hrvatska vina i prestižna strana vina visoke kategorije.

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!


LA LUNA HOTEL**** 

LA LUNA HOTEL**** se nalazi na turistički vrlo atraktivnom prostoru (razvedena obala s brojnim uvalama i pješćanim plažama, ekološka kakvoća mora, prirodne i klimatske pogodnosti zbog „susreta“ kontinentalne i mediteranske klime) sa dobrom povezanosti važnih prometnih i infrastrukturnih pravaca. Središnjim područjem Grada Novalje prolaze državne ceste i županijske ceste te trajektna veza koja grad Novalju povezuje s preostalim dijelovima područja Ličko-senjske županije.LA LUNA HOTEL**** je smješten u poznatom ribarskom selu Jakišnica. Kakvoća mora je ekološki vrlo povoljna s kakvoćom zraka prve kategorije po kvaliteti.


Ovdje se nalaze i najznačajnije kulture maslina. Radi svoje specifičnosti i ljepote, pojedini dijelovi maslinika na Lunu 1963.g. proglašeni su posebnim botaničkim rezervatom. LUN-nalazište divlje masline posebnim rezervatom (pretpostavlja se da neke masline imaju  i više od dvije tisuće godina).

OTOK PAG

Otok Pag je površinom peti najveći otok u Jadranskom moru s najduljom obalnom linijom na hrvatskom jadranu prepunom zaljeva, rtova, uvala i kilometarskih pješčanih plaža s finim kristalnim pijeskom. Otok Pag  je poznat kao jedan od najsunčanijih otoka na hrvatskom Jadranu s preko 2.500 sunčanih sati/godišnje s vegetacijskim habitatom u kojem stabla gotovo da i nema. Klima grada Novalje je pretežito mediteranska sa toplim i suhim ljetima te blagom zimom dok  blizina Velebita, jedne od najvećih planina, omogućuje brojne izvore pitke vode, vrulje u moru, slatkovodna močvarna jezera, rast niskih aromatičnih biljaka te znanstveno dokazano i ispitano Paško ljekovito blato.
Grad se ističe po arhitektonskom urbanističkom planu u kojem je sudjelovao poznati urbanista i renesansni graditelj, Juraj Dalmatinac.