PodržimoNaše

[ZAGREB / RIJEKA] Za učinkovito smanjivanje masnih naslaga bez muke i napora! Ugrabite paket 3 tretmana lipolaserom svaki po 60 minuta u Laser Centru Trinity uz 80% popusta - za samo 149 kn!

7 prodanihMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 750 kn
Ušteda 80%
Cijena 149 kn
Uštedi još 6 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 6 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 15% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Lipolaser - najsuvremenije i najugodnije mršavljenje! Laserski sistem je prvi neinvanzivni tretman oblikovanja tijela i efikasnog uklanjanja viška masnoće. Kupon vrijedi do 19.07.2020.

Kako se izboriti sa celulitom i viškom masnih naslaga predstavlja jednu od najčešćih ženskih dilema. Međutim, ponekad čak i pored puno uloženog truda, masne naslage i centimetri viška u obujmu ne mogu se lako ukloniti, a dijete rijetko daju rezultate baš na mjestima na kojima bismo mi željeli. 

Laserski sistem je prvi neinvanzivni tretman oblikovanja tijela i efikasnog uklanjanja viška masnoće. Za razliku od invanzivne kirurgije mršavljenja, laser djeluje izvana. Ovaj revolucionarni metoda daje rezultate bez opasnosti koje sa sobom nosi kirurgija i u isto vrijeme omogućava pacijentima da ostanu aktivni tijekom tretmana. Laserski sistem je postupak koji koristi patentiranu i klinički dokazanu tehnologiju lasera niskog nivoa.

Kako funkcionira neinvazivni lipolaser?

Riječ je o laseru niske frekvencije, takozvanom "hladnom" laseru koji ne proizvodi toplinu na tkivu tijela. To je bezbolna, neinvazivna alternativa liposukciji i drugim bolnim procedurama koje nose rizik od komplikacija.

Višak masnoća prirodno napušta tijelo kroz probavni sistem, bez ikakvih zastoja.

Terapija laserom niskog intenziteta dovodi do rastapanja masti koje se nalaze u masnim ćelijama. Pod utjecajem laserskih zraka membrana masne ćelije postaje privremeno porozna, omogućavajući tako rastopljenim mastima da napuste ćeliju i akumuliraju se u međućelijskom prostoru. Ćelijske membrane se ne oštećuju i poslije 48 sati pore na njima se zatvaraju. Masti između ćelijskog prostora tijelo prirodno izbacuje kroz probavni i limfni sistem koji se obnavlja uz nutricionističku podršku, limfnu masažu, terapiju rehidracije i na druge načine.

Tretman hladnim laserom

Tretmani lipolaserom su jednostavni i bezbolni. Jedan tretman traje 30 minuta. Terapija se izvodi na području po izboru. Tretmani se primjenjuju 2-3 puta tjedno. Mnogi klijenti opisuju tretman kao relaksirajući. Ishrana tokom tretmana je individualna jer zavisi od mnogo faktora. Ono što je bitno je obavezan unos bar 2L vode dnevno. Preporučuje se između 5 i 10 tretmana sa razmacima 3 do 5 dana između tretmana.

ODMAH po primitku kupona, najava 3 dana unaprijed na tel. 097/772-0086 (Zagreb), 098/933-0992 (Rijeka), uz KOD i ID kupona po primitku.Adresa korištenja kupona: Centar Trinity - Zagreb - Berislavićeva 16; Rijeka - Adamićeva 24/1.