Špica sezone na predivnom otoku Ugljanu! Camping Ugljan Resort poziva Vas na 3 dana/2 noćenja ili 6 dana/5 noćenja s obitelji i prijateljima u novim mobilnim kućicama za do max 4 ili 6 osoba!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljetovanje u špici sezone provedite u Camping Ugljan Resortu na odličnoj lokaciji uz najam novih i kompletno opremljenih mobilnih kućica za bezbrižno uživanje i provod za pamćenje... Oba tipa mobilnih kućica imaju i natkrivenu terasu s ležaljkama, vanjsku garnituru i smještene su blizu mora i grijanog vanjskog bazena! Završno čišćenje GRATIS! Ponuda vrijedi za period 04.07.-25.08.2020.; zauzeti termini 01.07.-02.07.2020. i 24.07.-05.08.2020. za Studio Premium.

CAMPING UGLJAN RESORT

Zeleni otok Ugljan privući će vašu pažnju svojim prirodnim ljepotama. 5 Nacionalnih parkova, 2 parka prirode, više od 250 otoka i otočića. Povijesni gradovi i mjesta čine zadarsku regiju jednom od najljepših i najpoželjnijih kamping destinacija na Mediteranu.

Doživite nezaboravan obiteljski odmor u Camping Ugljan Resortu smještenom na jugozapadnoj strani otoka Ugljana u prirodnoj oazi mira, odmah uz plažu. Kamp ima 4*, dućan, grijani vanjski bazen, dječje igralište i restoran na plaži. Kamp je dog friendly te na 300 m od kampa ima i posebna plaža za pse, a u kampu je moguće iznajmiti bicikle, čamac ili kupiti neki lokalni izlet.

MOBILNE KUĆICE

Naše nove mobilne kućice sastoje se od vrhunskog luksuznog smještaja i predstavljaju revoluciju u kamping turizmu. Udobnost i luksuz na istoj razini kao u hotelskoj sobi, istovremeno omogućujući vam da ostanete u kontaktu s prirodom.

Studio Premium mobilna kućica je kapaciteta do 4 osobe, površine 20m2 sa dodatnom natkrivenom terasom od 12m2. Imaju kupaonicu te kuhinju, vanjsku garnituru i ležaljke na terasi. Smještene su na 50 m od mora, odmah uz grijani vanjski bazen.

Premium 2-bedroom XL mobilna kućica je je kapaciteta do 6 osoba, površine 40m2 sa dodatnom natkrivenom terasom od 30m2. Imaju 2 kupaonice i dvije spavaće osobe, sa kuhinjom i dnevnim boravkom te vanjsku garnituru, launge kutak i ležaljke na terasi. Smještene su na 20-120 m od mora, te 20-80 m od grijanog vanjskog bazena.

ATRAKCIJE U OKOLICI

Od gorskog djela Zadarske regije sa planinama, mnogobrojnim rijekama, jezerima i šumama, preko plodnih Ravnih kotara do prekrasnog arhipelaga sa najgušćim otočjem na Mediteranu, sa u sredini smještenim otokom Ugljanom, prvim i najbližim otokom grada Zadra ovo prirodno i prebogato područje nudi pregršt izleta za ljude željne avanturizma i aktivnog odmora u prirodi.

U blizini Ugljana smješteni su NP Plitvička jezera, NP Krka, NP Kornati, Park prirode Telašćica, NP Paklenica, NP Sjeverni Velebit i Park prirode Vransko jezero.