PodržimoNaše

Lipanj u šarmantnom Selcu! Renomirani Apartmani Cindrić Selce na 3 dana/ 2 noćenja ili 5 dana/ 4 noćenja za 2 odraslih i dijete do 10 godina uz osiguran parking...već od 599 kn!

Puna cijena 975 kn
Ušteda 38%
Cijena 599 kn
Uštedi još 34 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 34 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Izvrsnost Apartmana Cindrić Selce potvrđuje 20 godina uspješnog poslovanja i brojni zadovoljni gosti! Kupon vrijedi za 3 osobe (za 2 odrasle osobe i jedno dijete do 10 godina)! Kupon se može iskoristiti isključivo u periodu od 20.05. do 30.06.2020.!

Obavezna telefonska potvrda rezervacije sa vlasnikom Goran Cindrić na mob: 091/523-79-76, uz KOD i ID kupona po primitku.


Apartmani Selce Cindrić 

Apartmani Selce Cindrić blizu su rive/šetnice uz more mjesta Selce. Plaža „Polača“ je od apartmana udaljena svega 50m. Sami centar je 50 m, a glavna plaža „Rokan“ u Selcu nalazi se 150 m od Apartmana Selce Cindrić. Dugi niz godina Apartmani Selce Cindrić od svakoga gosta dobivaju vrlo pozitivnu ocjenu.  Za vrijeme boravka, gosti imaju osiguran parking koji je ujedno i natkriven, te je Vaše vozilo zaštićeno od raznih vremenskih uvjeta. Svi apartmani sastoje se od kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka. Svaki ima kupaonicu sa sušilom za kosu. Neki dolaze s malim balkonom.


Ponuda dodatno uključuje: natkriveni parking, piće dobrodošlice, Wi-Fi, Tv/TV-sat.


Selce 

Selce se nalazi u živopisnoj uvali u neposrednoj blizini Crikvenice, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih djelova Jadranske obale. Ovaj primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva turistička destinacija, koja očarava svojim prirodnim ljepotama, čistim zrakom i morem. Ugodno i zabavno ljetovanje u Selcu omogućavaju uređene plaže, koje već nekoliko godina nose Plavu zastavu, najbolje jamstvo čistoće mora, zatim šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe (folklor, koncerti, likovne izložbe, ribarske fešte na rivi, sportski ribolov s gostima, jedriličarske regate i dr.), ronilački centar sa školom ronjenja i razni sportovi na moru. Selce može ugostiti nekoliko tisuća turista u privatnom i hotelskom smještaju, odmaralištima i dva autokampa.