Idealan vikend! "Proljeće u Istri" - 3 dana/2 noćenja s doručkom i večerom dobrodošlice sa istarskim specijalitetima, sve za 2 osobe uz 55% popusta!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U blizini gradića Vodnjan nalazi se prekrasno imanje Stancija Negričani, gdje Vas očekuje odličan vikend i gastronomski užitak za 2 osobe! Požurite i uživajte u ljepotama Istre!

Stancija Negričani nalazi se nedaleko od gradića Vodnjana. Riječ je o velikom, obiteljski vođenom ladanjskom imanju koje nudi smještajne jedinice u 200 godina staroj obnovljenoj kući s izvornim antiknim namještajem i vanjskim bazenom. Ispred objekta nalaze se kilometri pješačkih i biciklističkih staza koje prolaze kroz šumu.

Ponuda uključuje za 2 osobe:

"Proljeće u Istri" - vikend termin (pet-ned),

3 dana i 2 noćenja s doručkom i večerom dobrodošlice sa istarskim specijalitetima.

Gostima smještajnog objekta Stancija Negričani na raspolaganju su besplatno parkiralište. Povijesni grad Pula udaljen je 16 km od objekta.

Vlasnici mogu pripremiti specijalitete tradicionalne istarske i mediteranske kuhinje po prethodnom dogovoru.


Objekt obuhvaća:
dječje igralište,
nekoliko sadržaja za vježbanje na otvorenom,
igrališta za boćanje,
odbojku na pijesku.


Kušajte domaći istarski pršut i sir ili istarsku supu (kuhano vino sa začinima i prepečenim kruhom, berite aromatično  i ljekovito bilje koje domaćini koriste za pripravu čajeva i začina , a ukoliko ste za malo razgibavanja, predlažemo izlet biciklom ili se zabavite na trim stazi koja se nalazi na imanju!


Prije kupnje, svakako provjeriti raspoloživost putem telefona 092/2843748 ili mailom stancijanegricani@gmail.com