Pravi gastro užitak očekuje Vas u restoranu s Michelinovom preporukom - Restoran Bedem u Varaždinu! Počastite se luksuznim menijem u 4 slijeda s čašom vrhunskog vina za samo 189 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Menu uključuje: juha ● hladno predjelo ● glavno jelo ● desert, a sve uz čašu vrhunskog vina! Kupon vrijedi do 03.08.2020.

JUHA: capuccino juha od buče

HLADNO PREDJELO: Carpaccio goveđeg filea na krecavim salatama s emulzijom od bučinog ulja i domaćeg sira

GLAVNO JELO: svinjski file (sous vide) mariniran pestom od medvjeđeg luka na kremi od celera i luka uz glazirano povrće

DESERT: torta Bedem

ČAŠA VRHUNSKOG VINA vinarije Kopjar: Cuvee bijeli ili crni

RESTORAN BEDEM

Dva prepoznatljiva kuhara, Anđelko Levanić i Zlatko Novak, koji su izgradili svoj kulinarski identitet najosebujniji su sudionici varaždinske gastronomske pozornice.

Oni su profesionalci s visokom razinom osjećaja za sklad okusa uz istovremeno izrazito opredjeljenje za kreativno i istraživalačko kulinarstvo.

Obojica okićeni titulom državnog prvaka u kuharstvu, medaljama s kulinarskih Olimpijada i Svjetskog kulinarskog kupa, ovaj je dvojac bez sumnje najnagrađivaniji varaždinski i hrvatski kuharski tim.

Radno vrijeme restorana je od ponedjeljka do nedjelje od 10 h do 23 h.

Jela koja pripremaju temelje se na podlozi istraživanja originalnih lokalnih recepata uz tehnički savršenu i maštovitu uporabu najboljih namirnica, posebno ovdašnjih (vidovečko zelje, bučino ulje, svježe povrće, zagorski puran…) te ih stavljaju u poziciju kreatora i predvodnika nove varaždinske kuhinje, temeljene na načelima vrhunske gastronomije, tradiciji lokalnih jela i namirnica oplemenjenih primjenom najnovijih svjetskih trendova i tehnika u pripravi hrane.

Također, smatraju da kuhinja mora biti visoko autorska kako bi se i svakodnevna domaća jela pretvorila u gastronomske spektakle. Svoj prvi samostalni restoran, iz navedenih razloga, doživljavaju kao varaždinsku utvrdu vrhunske hrane.

Radujemo se vašem dolasku u našu utvrdu vrhunske hrane...

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom termina i stola, a ODMAH po kupnji i primitka kupona (KOD i ID) OBAVEZNA potvrda rezervacije na broj 042/557-545!