Morska i wellness rapsodija ovog ljeta na Krku! Uživajte na 2 dana/1 noćenje s doručkom za 2 osobe u hotelu Kanajt**** te se opustite uz plažu, bazen, wellness, već od 749 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ponudi su dvije opcije na raspolaganju, odaberite sobu s pogledom na more ili park! Istražite prostor wellnesa u hotelu Kanajt – „maleni komadić raja“... Djeca do 5 godina u krevetu s roditeljima GRATIS! Kupon za ponudu vrijedi isključivo od 15.05. do 02.07.20.!

Hotel Kanajt

Mali obiteljski hotel, nekadašnji biskupski ljetnikovac iz 1528. god.


Hotel Kanajt u 22 vrhunski uređene sobe nudi potpunu udobnost i toplinu kućnog ugođaja. U svojoj ponudi Hotel Kanajt ima četiri vrste smještajnih jedinica: Single sobu, Standard sobu s pogledom na park, Superior sobu s pogledom na more i terasom te Suite. Svaka od njih opremljena je sa svim potrebnim sadržajima koji omogućuju gostima miran i ugodan boravak. Nadalje, svim gostima osiguran je besplatan Wi-Fi, piće dobrodošlice te besplatno parkirno mjesto u neposrednoj blizini hotela.


Wellness i Fitness

Jedinstveno iskustvo opuštanja u predivnom ambijentu hotela u kombinaciji s netaknutom prirodom. Na raspolaganju su Vam 4 saune, jacuzzi, tople klupe, tuš doživljaja i relax zona.


Fitness i playground

Vježbajte i uživajte u prekrasnom pogledu na Marinu Punat i Puntarsku dragu. Uz malen, ali funkcionalan prostor za vježbanje nalazi se i veliki šah i trampolin. Sport, rekreacija i zabava za sve generacije – sve na jednom mjestu.


Novouređeni prostor wellnesa u hotelu Kanajt – „maleni komadić raja“.

Od 15.-28.05.20. doručak se služi u drugom objektu u Marini Punat, udaljenoj 5 minuta pješice. Bazen, wellness i drugi popratni sadržaji će biti dostupni od 28.05.20. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!