Romantični predah u potpunom opuštanju! 3h uživanja u modernim SPA sobama s jacuzzijem s vodenom i zračnom masažom + infracrvenom saunom u Hotelu Cool u Velikog Gorici za 2 osobe i samo 199 kn!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pobjegnite od obaveza, posla i stresa na trosatnu dozu opuštanja u modernom i romantičnom SPA okruženju... SPA soba je isključivo za 2 osobe kako biste u potpunosti uživali u svojoj intimi... Kupon vrijedi za 2 osobe i može se iskoristiti do 30.06.2020.

Hotel Cool Zagreb Airport nalazi se u Velikoj Gorici, u neposrednoj blizini zagrebačke zračne luke, a u sklopu objekta gostima su na raspolaganju prostrane i moderno uređene smještajne jedinice s besplatnim bežičnim pristupom internetu.

U SPA opuštanju očekuju Vas vrhunski jacuzzi s vodenom i zračnom masažom i infracrvena sauna!

Opremljenost sobe: bračni krevet, klima uređaj, LCD TV sa satelitskim programima, sušilo za kosu, tuš, WC, ambijentalno osvjetljenje, ručnici i kućni ogrtači.

Unutar hotela nalazi se i vrhunski restoran PapaMó te Cool Spa zona.

Hotel se nalazi na 500 metara od autobusnog stajališta u sklopu zračne luke, koje uključuje linije do centra Zagreba, udaljenog 11 km, dok je stajalište autobusa javnog gradskog prijevoza udaljeno svega 100 m. Gosti mogu besplatno koristiti privatno parkiralište u okviru objekta. Dostupna je i usluga prijevoza iz/do zračne luke uz nadoplatu.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera termina i raspoloživosti sobe s Hotelom! ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna rezervacija termina na broj +385 99 5252 270, odnosno na e-mail rooms@cool.com.hr s priloženim kuponom (sa kodom i ID-em).