Okružena raskošnim vrtom i nadomak plaži - Villa Dora u Kraljevici je oaza glamuroznog ljetovanja! Odmorite se uz 2 noćenja + izbor smještaja za 2 ili 4 osobe uz korištenje bazena, već od 699 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovog lipnja uživajte u blagodatima i privatnosti Ville Dore uz odabir vrste smještaja! Kupon za ponudu vrijedi isključivo u terminu od 01.06.20. do 30.06.20.

VILLA DORA

VILLA DORA prekrasna je austrougarska građevina sagrađena između 1936. i 1938. godine, a sastoji se od glavne zgrade koja sadrži 2 studio apartmana i 3 jednosobna stana. 


U blizini glavne zgrade nalazi se jednosoban stan i zasebni bungalov s 2 spavaće sobe s vlastitim privatnim vrtom. Villa Dora nalazi se direktno na obali, a okružena je vrtom s bujnim mediteranskim biljem i cvijećem koji se prostire na preko 3000 m2. Unutar vrta nalazi se bogat izbor ležaljki i naslonjača za upotrebu gostiju, kao i bazen.


Više o Villa Dora pogledajte na web stranici OVDJE!


Gostima je na raspolaganju prostrana terasa s opremom za roštilj. Plaža je udaljena nekoliko koraka. Također su dostupni besplatni bežični pristup internetu i besplatno privatno parkiralište. Sve jedinice uključuju klima-uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i potpuno opremljenu čajnu kuhinju s mikrovalnom pećnicom i tosterom. Većina studija i apartmana sadrži vlastiti balkon ili popločani dio dvorišta. Šljunčana plaža nalazi se na samo 200 metara. Do pješčane plaže Crni žal ima 12 km. Središte grada, u kojem gosti mogu posjetiti barove, restorane i trgovine, smješteno je 1,5 km od vile Dore.


Ponuda 1 uključuje: 3 dana i 2 noćenja u luksuzno uređenom klimatiziranom studio apartmanu s pogledom na more + korištenje bazena + besplatan parking u ograđenom vrtu + besplatan internet, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana i 2 noćenja u luksuzno uređenom klimatiziranom apartmanu s pogledom na more + korištenje bazena + besplatan parking u ograđenom vrtu + besplatan internet, sve za 4 osobe.

Vila Dora smještena je u Kraljevici. Položaj Ville Dore izuzetan je za goste koji žele otkrivati okolinu. Sva zanimljiva mjesta nalaze se u okviru polu/jednodnevnog izleta. Našim gostima preporučamo odlazak na otok Krk koji se nalazi oko 5 km od nas , pa eventualno dalje trajektom na Cres i Lošinj,Rijeku, 20 km, Pulu i cijelu Istru, Plitvička jezera i Zagreb kao kulturno središte Hrvatske.
Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!


Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail renata@villa-dora.com ili na mobitel 098 418 569, ODMAH po primitku kupona napraviti rezervaciju!