Zabavno ljetovanje u Selcu krajem ljeta! Oduševite se na 3 dana/ 2 noćenja ili 6 dana/ 5 noćenja s Polupansionom za dvoje u Pansionu Selce, već od 795 kn! Dijete do 4 god. GRATIS!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva turistička destinacija! Kupon se može iskoristiti od 22.08. do 20.09.2020.


Pansion Selce


Pansion Selce nalazi se na samoj obali mora. Smješten je na vrlo atraktivnoj lokaciji – 100 m od centra, i 30 m od glavne plaže. Upravo taj položaj vrlo je pogodan za sve one koji žele pravi odmor na prekrasnim selačkim plažama s karipskim pijeskom.

Neposredna blizina mora, lijepa šetnica i činjenica da se radi o malom mjestu udaljenom od prometne gužve, čini lokaciju posebno privlačnu obiteljima s djecom pa tako oni čine najveći broj gostiju. Pansion broji 22 sobe (dvokrevetnih, trokrevetnih i četverokrevetnih) od kojih dio ima pogled na more. Svaka soba opremljena je klima uređajem i bežičnim internetom. 



Unutar Pansiona Selce nalazi se caffe bar i pansionski restoran gdje svojim gostima nudimo polupansion s bogatim bife doručkom i večerom. Također, naše osoblje stoji na raspolaganju za sve upite i informacije potrebne da bi vaš odmor protekao opušteno. Neposredan pristup i prijateljska atmosfera upravo je ono što njegujemo i želimo pružiti svakom našem gostu.


Dijete do 4 godine gratis;  4-12 godina 105,00 kn/dan; djeca iznad 12 godina 135,00 kn/dan!

SELCE
Selce se nalazi u živopisnoj uvali u neposrednoj blizini Crikvenice, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih dijelova Jadranske obale. Ovaj primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva turistička destinacija, koja očarava svojim prirodnim ljepotama, čistim zrakom i morem.

Ugodno i zabavno ljetovanje u Selcu omogućavaju uređene plaže, koje već nekoliko godina nose Plavu zastavu, najbolje jamstvo čistoće mora, zatim šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe.

Obavezna predrezervacija na br. tel.  mob. +385 99 22 22 974; ODMAH nakon kupnje kupona poslati kupon i potvrditi rezervaciju na br.tel. +385 99 22 22 974 Mob. ili e-mail: cancar@gmx.at