Perla Resort 4* u Rogoznici pružit će Vam savršen odmor u svojim luksuznim apartmanima na privatnoj plaži za 3, 4 ili 5 osoba uz 2 dana/1 noćenje sa doručkom, kupanje u bazenima i sportske sadržaje...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Udaljen tek 1 km od centra Rogoznice, Perla Resort omogućit će Vam vrhunski smještaj u svojim apartmanima i besplatno korištenje svih bazena! U cijenu uključeni i suncobrani i ležaljke na privatnoj plaži, vanjska teretana, dječje igralište, stolni tenis, stolni nogomet, parking, Wi-Fi! Kupon vrijedi od 01.06. do 30.06.2020.

Perla Resort je odredište namijenjeno svima koji žele provesti svoje slobodno vrijeme u opuštajućem i ugodnom okruženju. Smješten je u jednoj od najljepših i najmirnijih uvala Šibensko- Kninske županije, u blizini malog primorskog gradića Rogoznica,između gradova Split i Šibenik. 

Perla Resort odiše daškom luksuza, te sa svojim pažljivo osmišljenim uređenjem i lokacijom uz more, pruža dojam kako  svakodnevne brige možete ostaviti ispred vrata i prepustiti se, onom što će sigurno biti, nezaboravnom odmoru za Vas i Vaše suputnike.

U okviru objekta na raspolaganju su vanjski bazen s ležaljkama i suncobranima, trgovina prehrambenih proizvoda, besplatni Wi-Fi te luksuzno uređeni i klimatizirani apartmani s balkonom i pogledom na more. Uređena se plaža nalazi tik ispred Resorta gdje možete uživati na ležaljkama ispod suncobrana. 

Svi elegantno i moderno uređeni apartmani uključuju dnevni boravak, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, potpuno opremljenu kuhinju te vlastitu kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom. 

Svojom  je lokacijom dovoljno udaljeno kako bi gosti mogli uživati u miru i tišini, ujedno i dovoljno blizu mjesnog centra  Rogoznice. Blizina većih gradskih središta poput Splita i Šibenika te zračne luke Split čini Perlu Resort optimalnim mjestom za kombinaciju tranzitnog i boravišnog turizma. Pažnja posvećena stilu, detaljima i udobnosti osjeti se u svim elementima Perla Resorta , čineći  ga idealnim odredištem za obitelji ali i za poslovne ljude.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti željenog termina s Resortom, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona potvrda rezervacije termina na mail: sales@resortperla.hr!