[SRPANJ] Luksuzno ljeto u apartmanima Ville Dore u Kraljevici na 8 dana/ 7 noćenja tik do plaže u okrilju raskošnog vrta + korištenje bazena i parkinga, sve za 4 osobe uz 55% POPUSTA!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Miomirisni prostrani vrt Ville Dore svojim šarenim bojama i mirisima pruža nezaboravno iskustvo! Iskoristite ljetne vrućine i ponudu u špici sezone za idilični predah uz dašak potrebnog glamura! Kupon za ponudu vrijedi isključivo u terminu od 04.07.20. do 01.08.20., subota - subota

VILLA DORA

VILLA DORA prekrasna je austrougarska građevina sagrađena između 1936. i 1938. godine, a sastoji se od glavne zgrade koja sadrži 2 studio apartmana i 3 jednosobna stana. 


U blizini glavne zgrade nalazi se jednosoban stan i zasebni bungalov s 2 spavaće sobe s vlastitim privatnim vrtom. Villa Dora nalazi se direktno na obali, a okružena je vrtom s bujnim mediteranskim biljem i cvijećem koji se prostire na preko 3000 m2. Unutar vrta nalazi se bogat izbor ležaljki i naslonjača za upotrebu gostiju, kao i bazen.


Više o Villa Dora pogledajte na web stranici OVDJE!


Gostima je na raspolaganju prostrana terasa s opremom za roštilj. Plaža je udaljena nekoliko koraka. Također su dostupni besplatni bežični pristup internetu i besplatno privatno parkiralište. Sve jedinice uključuju klima-uređaj, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i potpuno opremljenu čajnu kuhinju s mikrovalnom pećnicom i tosterom. Većina studija i apartmana sadrži vlastiti balkon ili popločani dio dvorišta. Šljunčana plaža nalazi se na samo 200 metara. Do pješčane plaže Crni žal ima 12 km. Središte grada, u kojem gosti mogu posjetiti barove, restorane i trgovine, smješteno je 1,5 km od vile Dore.


Ponuda uključuje: 8 dana i 7 noćenja u luksuzno uređenom klimatiziranom apartmanu s pogledom na more + korištenje bazena + besplatan parking u ograđenom vrtu + besplatan internet, sve za 4 osobe. Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

Vila Dora smještena je u Kraljevici. Položaj Ville Dore izuzetan je za goste koji žele otkrivati okolinu. Sva zanimljiva mjesta nalaze se u okviru polu/jednodnevnog izleta. Našim gostima preporučamo odlazak na otok Krk koji se nalazi oko 5 km od nas , pa eventualno dalje trajektom na Cres i Lošinj,Rijeku, 20 km, Pulu i cijelu Istru, Plitvička jezera i Zagreb kao kulturno središte Hrvatske.
Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!


Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail renata@villa-dora.com ili na mobitel 098 418 569, ODMAH po primitku kupona napraviti rezervaciju!