Postanite pravi koktel majstor za svoju ekipu! Jednodnevni tečaj izrade koktela Hobby Barmen u Rijeci s renomiranom Udrugom Barmen.hr u pola cijene!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealna prilika da u jedan dan saznate kratko o povijesti koktela, barskoj opremi i načinu izrade koktela kojim ćete sigurno impresionirati prijatelje! Datumi tečaja dostupni na webu udruge, a možete izabrati željeni datum od 01.06.-28.09.2020. Kupon vrijedi od 01.06. do 28.09.2020.

Brz i lagan seminar oduševit će sve polaznike, potaknuti im maštu i unijeti kreativnost i inovativnost u njihove živote. Nikada više nećete gledati, a ni poslužiti pića na isti način.

Trajanje - 1 dan, 5 školskih sati; mjesto održavanja - u prostorima Udruge u centru Rijeke (Ciottina 19/1); termini: prema kalendaru objavljenom na www.barmen.hr, za veće grupe po dogovoru.

Hobby barmen je idealan i kao kreativan poklon nekome za koga mislite da ga se više ne može iznenaditi. Zašto nekome ne priuštiti idealan poklon kao što je znanje o baznim koktel pićima i priprema koktela?

Barmen.hr osnovan je 2003. godine. Od tada neprestano radi na postavljanju trendova u educiranju za HoReCa sektor, čime postaje regionalni lider. Stručnosti i reference možete provjeriti na njihovoj web stranici.

Sama činjenica da smo u 15 godina školovali više od 700 barmena, barista, F&B menadžera, voditelja barova, konobara, te da su svi aktivni na ugostiteljskim lokacijama od Dubrovnika do Umaga ukazuje na kvalitetu i uspješnost škole barmena. Naravno, ukazuje i na povjerenje koje smo stekli od vlasnika ugostiteljskih objekata duž cijele obale, ali i van granica Republike Hrvatske.

Odmah po primitku kupona OBAVEZNO kontaktirati Udrugu!