Treba Vam predah usred tjedna? Skoknite do Ivanić-Grada i počastite se odmaranjem i uživanjem u finoj pizzi u restoranu Garfield i saunama u popularnom hotelu Sport 4* - već od 59 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Korištenje sauna je moguće isključivo od ponedjeljka do četvrtka od 15:00 do 22:00! Kupon vrijedi za jednu ili dvije osobe (ovisno o odabranoj opciji) i vrijedi do 17.07.2020.

Dobrodošli u moderan i luksuzan  Hotel Sport**** u Ivanić Gradu koji je smješten u ugodi prirodne tišine i mira, te time predstavlja idealno mjesto za Vas, Vašu obitelj i poslovne partnere.
Mjesto za potpuno opuštanje svakoga dana možete pronaći u Wellness centru hotela Sport gdje Vam osim standardne ponude masaža, tretmana  vrhunskom kozmetikom, solarija, unutarnjeg bazena sa protustrujnim plivanjem, te 4 saune, u sklopu kozmetičkog salona nudimo mogućnost tretmana na jednom od kozmetičkih aparata (anticelulitni programi, depilacija, kavitacija...) koji će Vam omogućiti da izgledate onako kako ste oduvijek željeli.

Bazen sadrži hidromasažne mlaznice (stojeće i sjedeće), protustrujno plivanje te masažni slap. Uz bazen možete se odmoriti na ugodnim ležaljkama i uživati uz šum vode.

Kako bismo nadmašili sva Vaša očekivanja, na raspolaganje Vam stavljamo kompleks sportskih terena (teniske terene, nogometne terene, kavez za mali nogomet, balon sa polivalentnom podlogom te veliko dječje igralište.)

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

U sklopu centra nalazi se i restoran Garfield s bogatom gastro ponudom...a za sve ostalo, tu je Petek Tours koji će Vam organizirati teambuilding, razgled grada i okolice ili jedno putovanje iz Vaših snova.