PodržimoNaše

Oblikujte svoje obrve i postignite prirodan izgled uz japansko iscrtavanje obrva u LaBruna centru ljepote i mršavljenja u Samoboru za samo 679 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 15% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Osnovni princip ove metode iscrtavanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekt šminke,već se stvara prirodan izgled obrva. Preporučujemo onima kojima je prirodan izgled na prvom mjestu. Kuponi su iskoristivi do 11.07.2020.!

Više o LaBruna centru ljepote i mršavljenja pogledajte na facebook stranici OVDJE!

Japanska metoda
je semipermanentno apliciranje pigmenta mikroiglicama koja simulira prirodan izgled dlačica različitih dužina i debljina. U ovoj metodi se ne koristi aparat već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem. Zbog specifičnosti metode kojom se radi, obrva dobiva potpuno prirodan izgled, jer se ne popunjava cijela obrva, već se posebnom tehnikom iscrtavanja dobiva izgled tankih i zakrivljenih dlačica u prirodnom smjeru rasta.


Metoda je posebno namijenjena onima koji su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustoću i debljinu, kao i onima koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga izgubili obrve ili samo žele popuniti svoje.
Osnovni princip ove metode iscrtavanja obrva je da se uklone nedostaci i poboljša prirodni izgled. Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice bojom koja se ne razlikuje od postojećih, tako da je efekt zaista prirodan.
Nadoplata za korekciju je 200 kn!


Pigment traje od 1 do 2 godine, ali se ne može garantirati svježina boje jer njena postojanost ovisi o unutarnjim i vanjskim faktorima. Unutarnji faktori su Vaš tip kože, masna ili suha koža,promjene na koži, dermatitis, seboreja, keloidni ožiljci itd. Vanjski utjecaji su učestalo izlaganje suncu, solarij, kozmetika, naročito kreme sa retinolom i AHA kiselinama, razni tretmani, kemijski piling i mikrodermoabrazija. Svi ovi faktori utječu na postojanost i trajnost pigmenta u koži i ato se jednom godišnje savjetuje osvježenje boje. Redovnim godišnjim održavanjem produžavate im vijek koliko god Vi želite.