PodržimoNaše

[NOVO] Uz samo 1 tretman SHR metodom riješite se neugodnih dlačica! Dugotrajno lasersko uklanjanje dlaka u Centru ljepote i mršavljenja LaBruna u Samoboru, već od samo 79 kn!

Puna cijena 1.800 kn
Ušteda 54%
Cijena 79 kn
Uštedi još 4 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 4 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ostvarite 15% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Odaberite željenu opciju SHR tretmana! Prva opcija je za bikini/ brazilku/ pauzuh, a druga opcija se odnosi na potkoljenice/ podlaktice! Kuponi su iskoristivi do 11.07.2020.!

SHR metoda najveća je revolucija u dugotrajnom uklanjanju neželjenih dlačica!

Radi na principu postepenog zagrijavanja dermisa LASEROM do temperature koja efikasno oštećuje folikul dlake i spriječava ponovni rast, bez ikakvih štetnih posljedica po okolno tkivo.Potvrđeno je da je SHR tretman značajno manje bolan od drugih tretmana laserskog uklanjanja dlačica, mnogo efektivniji i bez neugodnih nuspojava, a naročito je efikasan kod klijenata tamnije kože.


Posebnosti SHR (Super Hair Removal) metode su:

- tretiranje svih vrsta dlačica (tamnije i svjetlije) i na svim tipovima kože
- potreban je manji broj tretmana
- nema popratnih pojava nakon tretmana
- izrazito brzi tretmani koji do 50% kraće traju zahvaljujući većoj površini nastanka i načinu rada.VAŽNO! 15 dana prije tretmana dlake se ne smiju: izbjeljivati, čupati pincetom i depilirati voskom da se ne bi oštetio korijen dlake. U tijeku pripreme i za svo vrijeme trajanja tretmana, dlačice se mogu uklanjati samo sa površine kože (nožicama, brijačem ili depilacijskom kremom)!