Mini paket za željenu figuru! Vrhunsko i brzo mršavljenje uz 1x tretman kavitacije + 1x presoterapije u Centru ljepote i mršavljenja LaBruna u Samoboru za samo 149 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljeto samo što nije stiglo, a Vi još uspijete postići željenu liniju! Kuponi su iskoristivi do 11.07.2020.!

Više o LaBruna centru ljepote i mršavljenja pogledajte na facebook stranici OVDJE!


Kavitacija

Inovativan neinvazivan profesionalni tretman za redukciju tvrdokornog, adipoznog celulita, inspiriran tehnologijom ultrazvuka. U tretmanu se koriste visokokoncentrirani serumi i kreme, obogaćeni betainom, sastojkom s učinkom odmašćivanja koji razbija i raspršuje nakupljenu masnoću. Specifična kombinacija biljaka i algi aktivira enzime i procese razgradnje suvišne masnoće i vidljivo smanjuje masne jastučiće. Jedinstveni fibrolitičko-anticelulitni kompleks s efektom ultrazvuka brzo i efikasno uklanja celulit, smanjuje izgled „narančine kore“, tanji i preoblikuje figuru. Postupak je iznimno ugodan i toliko učinkovit da već nakon prvog tretmana daje vidljive rezultate.


Presoterapija

Nakon ultrazvučne kavitacije potrebno je obaviti limfnu drenažu koju u našem salonu vršimo presoterapijom. Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.


Presoterapija je vrsta masaže zračnim pritiskom kojom vršimo limfnu drenažu nakon tretmana kavitacije. Kavitacijom dakle, "razbijajamo" masne stanice, a limfnom drenažom potičemo izlučuvanje otpadnih tvari (masnoća) iz organizma.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija 2 dana ranije na br. tel: 095 598 1223, uz KOD i ID kupona po primitku.