STAY CLEAN! Očistite sve površine u kući ili na poslu te očuvajte zdravlje i higijenu paketom dezificijensa Dezikem i Dezikem BA za površine i Dermo Dezikem za ruke, a sve za samo 299 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje Dezikem od 5 litara + Dezikem BA od 1 litre + Dermo Dezikem od 0,5 litara! Kupon vrijedi do 30.06.2020.

Dermo Dezikem - Alkoholni dezificijens za ruke

Alkoholno sredstvo za dezinfekciju ruku koje sadrži denaturirani etilni alkohol ( 700ml/l) i glicerin. Dermo dezikem pogodan je za čestu svakodnevnu uporabu i u svim prigodama. Na suhe dlanove nanijeti manju količinu sredstva i trljati dok se sredstvo ne osuši (tridesetak sekundi). Nije potrebno ispiranje.

Dezikem - Alkoholni dezinficijens za površine

Sredstvo za dezinfekciju površina koje sadrži denaturirani etilni alkohol (700ml/l) Dezikem je primjenjuje za čišćenje i brzu dezinfekciju manjih i blago zaprljanih vodootpornih površina u domaćinstvu, javnom zdravstvu, frizerskim i kozmetičkim salonima, uredskim prostorima, trgovinama mješovite robe, trgovinama hranom, sportskim klubovima, teretanama, dvoranama, kazalištima te drugim prostorijama javne i uredske namjene. 

Raspršiti sprej po radnoj površini s udaljenosti od 30 cm. Nakon nekoliko trenutaka prebrisati čistom krpom ili papirom. Jako zaprljane površine prije dezinfekcije potrebno je temeljito isprati i oprati.